Reviews van deze auteur

Spam

Review over Lexa

Volgens mij verkoopt Lexa mijn e-mailadres door aan anderen, Want na mijn inschrijving ontving ik plotseling allemaal mailtjes , die niet mijn adres konden weten.
Ten eerste verdienen bij Lexa al zakken vol geld aan de absurde hoge lidmaatschapsgelden die ze ontvangen. Ze verdienen aan de reclame op hun sites. En dan misbruiken ze ook nog eens je e-mail adres. Om dat door te verkopen.
Ik heb mijn lidmaatschap meteen laten opschorten.
Dit zijn oplichters van de ergste catogorie. Aanpakken die handel!!!

Sterke punten
Geldkloppers van de eerste catogorie!!

Zwakke punten
*Duur.
*Misleidend.
*Censuur op de site
*Als gratis lid heb je er totaal helemaal niks aan!! Voor elke klik moet je betalen als je bij wijze van spreken eerst even wil rondsurfen .
*Je kunt wel je profiel laten opschorten... maar niet laten verwijderen als je opzegt, *Schandalig dat ze gegevens van je achter de hand blijven houden (want hierin staat je hele hebben en houden in beschreven.

reacties:

Review: slechte datingsite

Inderdaad is mijn ervaring ook hier. Ik had me ingeschreven en toen hebben ze in mijn oproeptekst zitten te censureren. Dit heb ik nog niet meegemaakt op een datingsite. Ik heb op alle datingssites dezelfde tekst namelijk. Is dit de invloed van meneer Wilders?
Het woordje sex schijnt zeer vulgair te zijn.

Bij het rondkijken tref je altijd mensen aan, die je kent, Ik heb er in iedergeval 2 gezien die logen over hun leeftijd. Natuurlijk heel zielig,. Ik weet dat toevallig, maar een ander niet dus.
Ja en dan de prijs die je moet betalen voor als je 1 maand lid bent. Ik noem dit geldklopperij.
Jammer Lexa. Ik hoop dat veel mensen dit lezen.