Spam

Volgens mij verkoopt Lexa mijn e-mailadres door aan anderen, Want na mijn inschrijving ontving ik plotseling allemaal mailtjes , die niet mijn adres konden weten.
Ten eerste verdienen bij Lexa al zakken vol geld aan de absurde hoge lidmaatschapsgelden die ze ontvangen. Ze verdienen aan de reclame op hun sites. En dan misbruiken ze ook nog eens je e-mail adres. Om dat door te verkopen.
Ik heb mijn lidmaatschap meteen laten opschorten.
Dit zijn oplichters van de ergste catogorie. Aanpakken die handel!!!

Sterke punten
Geldkloppers van de eerste catogorie!!

Zwakke punten
*Duur.
*Misleidend.
*Censuur op de site
*Als gratis lid heb je er totaal helemaal niks aan!! Voor elke klik moet je betalen als je bij wijze van spreken eerst even wil rondsurfen .
*Je kunt wel je profiel laten opschorten... maar niet laten verwijderen als je opzegt, *Schandalig dat ze gegevens van je achter de hand blijven houden (want hierin staat je hele hebben en houden in beschreven.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

1 reactie

Heb dezelfde ervaring, ook ik ontvang regelmatig mails rechtstreeks op mn mailadres van vrouwen die zogenaamd contact zoeken, ik heb ook het vermoeden dat dit via LEXA gebeurt.
Ook veel profielen met een commercieele bedoeling, er wordt naar je mail adres gevraagd om foto's naartoe te sturen, of er wordt gevraagt naar een 4 cijferig betaal nummer te smsen om verder in contact te komen.
Het wordt tijd dat radar of een andere instantie eens onderzoek gaan doen naar deze praktijken want het is zeer onwaarschijnlijk dat LEXA hier zelf niet bij betrokken is.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden