Reviews van deze auteur

Onbegrijpelijk!

Review over Mens en Relatie

Ik ben helemaal in shock door wat ik hier allemaal lees! Ben zo ontzettend blij dat ik per abuis op deze website terecht ben gekomen want was serieus van plan om me in te schrijven, de vraag was alleen nog bij welk bureau.
Enige tijd terug heb ik een informatie pakket aangevraagd. Was erg positief. Inmiddels wat geld gespaard zodat ik me zou kunnen inschrijven. Meerdere keren e-mails ontvangen waar de moraal van was; schiet nou eens op, schrijf je in. Heb een e-mail terug gestuurd dat ik me absoluut niet in ga schrijven na het lezen van al deze reviews. Erg benieuwd of ik daar nog wat op terug ontvang...
Vind het super vervelend voor iedereen die hier zijn/haar review heeft geplaatst. Misschien hebben jullie er wat aan dat het positieve is dat als mensen zoals ik dit lezen zich niet inschrijven en dat we alleen maar kunnen hopen dat op lange termijn niemand zich meer inschrijft.
In 1 van de reviews las ik dat dit bureau zich als een commercieel bedrijf omschrijft. Hoezo!?!? Ik heb een kleding winkel, dat is commercie!

reacties: