Reviews van deze auteur

Adultmatch review

Review over AdultMatch

Zover ik kan beoordelen is Adultmatch een eerlijke erotische datingsite.
De verhoudingen man/vrouw liggen wel behoorlijk scheef, ik schat 20 man op 1 vrouw.

De vrouwen hebben het voor het zeggen, ze zijn vaak kortaf en hebben al een bitcherige toon in hun profiel. Ik kan het ze niet echt kwalijk nemen, in een profiel van een vrouw die op zoek is naar erotiek las ik dat ze in een paar weken tijd 3000 keer bekeken is en meer dan 250 berichten had ontvangen (Berichten kunnen alleen verstuurd worden door betalende leden.) Ben je als single man op zoek naar een relatie heb je nog wel enige kans maar op zoek naar alleen erotiek, plaats veel foto's van jezelf en doe een cursus "schrijven op datingsites voor dummies". Ben je als man getrouwd en wil je via deze site vreemdgaan, vergeet het maar.

Stelletjes zijn er wel veel maar stelletjes zoeken vaak andere stelletjes, buiten dat vaak een vrouw en heel soms een man, heel soms.

Er zijn maar weinig vrouwen die een betaald abonnement hebben, dus ben je genoodzaakt een "port betaald"-aanvulling te nemen (niet leden kunnen dan reageren), kosten 10 euro pm extra.

Conclusie
Een eerlijke site, nagenoeg geen fakers maar als man alleen ben je kansloos (welke erotische datingsite is dat niet). Meer dan de helft van de vrouwen zoekt toch een echte relatie en zo'n 90% van de vrouwen heeft zich gratis ingeschreven, die laatste groep haakt dus al snel af.

Sterke punten
- Eerlijk
- Geen of weinig fakers (zover ik weet)
- Gratis chat
- 3 maanden abo + port betaald-service: 45 euro = 15 euro pm, een gokje waard.

Zwakke punten
- Verhouding vrouw / man is ongeveer 1 op 20
- Inschrijven heeft geen zin als je geen abonnement neemt

reacties:

Review: tip: ga naar de hoeren...

Een (erotische) datingsite kun je niet vergelijken met een hoerenportaal. Het eerste is toch net iets spannender en leuker met iets meer inhoud en je kunt er een leuk contact aan over houden.