Reviews van deze auteur

SL is echt!

Review over Second Love

Heb mij in mei 2010 ingeschreven op de site. Als vrouw kreeg ik echt ongelooflijk veel reacties. Ik hoefde er zelf niks voor te doen! de mailtjes stroomden vanzelf binnen. Aangezien het mailsysteem te traag is uiteindelijk aan een aantal mannen mijn e-mail adres gegeven om daar verder te mailen. Twee ontmoetingen gehad. De tweede ontmoeting was zo'n nare ervaring dat ik er even genoeg van had en mijn profiel heb verwijderd. Met SL nr. 1 heb ik nog steeds (bijna) dagelijks contact, zien elkaar ca. 1 keer per week, daarnaast bellen en mailen wij ook nog. Inmiddels zijn we zo'n 11 ontmoetingen verder. SL is zeker niet nep. Ik weet van hem dan ik zijn 5e of 6e SL contact ben die hij in real life heeft ontmoet.

Een vriendin van mij zit ook op SL en zij heeft ook genoeg ontmoetingen gehad. Denk dat genoeg mannen en vrouwen kunnen beamen dat het niet nep is. Tja, het kan zijn dat sommige mannen dat denken omdat ze (nog?) geen ontmoeting in real life hebben gehad. Maar ja, de spoeling vrouwen is dan ook wel heel dun, heb ik van diverse mannen begrepen.

Sterke punten
Als vrouw heb je best veel keus.

Zwakke punten
Traag en onhandig mailsysteem.
Zoeken is niet makkelijk, je kan bijvoorbeeld ook niet op leeftijd zoeken.
Je kunt ook niet in je profiel aangeven in welke leeftijdsklasse je iemand zoekt.

reacties:

Review: Verschrikkelijk

Hoi, ja, het verhaal komt mij ook zeer bekend voor. Je wordt inderdaad overspoeld met mail van mannen. De meesten sturen denk ik ook dezelfde mail naar iedere vrouw die als "vers vlees" binnenkomt, al dan niet vergezeld van hele lange "zelfgemaakte" gedichten. Ook ik was naief en de tweede ontmoeting die ik had met een SL-er was zo'n flinke tegenvaller dat ik gelijk genezen was. Bij mij was dat de druppel om mijn profiel te verwijderen. Nog steeds veel contact met mijn SL-er, maar laten we eerlijk zijn..... ik zal hem nooit voor mij alleen hebben. De meeste SL'ers die op wat voor manier dan ook niet echt gebonden zijn, zullen het denk ik ook niet houden bij 1 SL-er extra. Ik weet dan dat hij ook met andere afspreekt maar hij spreekt ook af met een dame niet er geen flauw onbenul van heeft dat ze niet de enige is. En net wat Ineke zegt, liefde zal je hier sowieso niet zomaar vinden. Tuurlijk kan het, maar dat zijn denk ik de grote uitzonderingen.