Verschrikkelijk

Ik (vrouw, getrouwd en nieuwsgierig naar meer) was gevallen voor de radioreclame en heb nu zwaar spijt van mijn naiviteit. Aanvankelijk vond ik het wel leuk dat ik gratis lid mocht worden en al snel stroomden de mails (zo'n 40 per dag maarliefst) van mannen binnen, maar na een week kon ik al de bomen door het bos niet zien zien, bleken veel mails toch niet de mails te zijn waarop ik hoopte (het grootste deel was ongericht, dus een verhaal zonder op dat op mijn profiel wordt gereageerd, en die mails kreeg ik dan meestal om de paar dagen weer - mannen die dus herhaaldelijk schieten met een schot hagel) en de mannen waarop ik reageerde waren of echt onaardig, of zo aangedaan over de perikelen op Second Love dat ze niet konden geloven dat ik echt bestond en serieus was, of in het begin heel aardig en leuk, maar na verloop van tijd toch stiekum gericht op onder mijn kleren komen terwijl ik primair liefde zocht. Al gauw kon ik Second Love niet meer behappen, kreeg weerzin in inloggen

en dus heb ik na een twee maanden mijn account met ondertussen honderden ongelezen mails gesloten, en ben daar nog steeds erg blij om

Sterke punten
Goede marketing

Zwakke punten
Veel te commercieel, onzuiver in intenties, teveel gericht op geld verdienen

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

4 reacties

Als je werkelijk alleen liefde zoekt op dergelijke sites zit je helemaal verkeerd.
Het is het hele jaar door bronstijd met maar een doel, paren ! Beesten kun je dat niet kwalijk nemen, dat is nodig voor de voortplanting.
Maar de mensheid verlaagt zich, zowel mannen als vrouwen, tot primitief gedrag door bijvoorbeeld een foto van hun geslachtsorganen te plaatsen bij hun "profiel".
En als er geld valt te verdienen aan dit gedrag zijn er altijd wel lieden die hier gebruik van willen maken en dat is ze niet eens kwalijk te nemen.

Hoi Karin,

Ik heb dezelfde ervaring als jij.....
Kreeg ook steeds te horen dat er heel weinig vrouwen aktief zijn op SL.
Net als ji kreeg ik er de balen van.
Ik ben verder gaan zoeken en kwam op de site van Ageeth terecht:
Poly Amorie Match Match.
Wat een verademing!
Ook hier kom je af en toe een "snelle scoorder" tegen, maar het gros van de mensen die staan ingeschreven zijn serieus op zoek naar een tweede liefde!.
Ik heb al meerdere mannen ontmoet, stuk voor stuk prettige ontmoetingen.
Helaas zit "hij"er nog niet bij...
De site is nog jong, maar duidelijk groeiende.
Misschien ook iets voor jou?

succes.

Hoi, ja, het verhaal komt mij ook zeer bekend voor. Je wordt inderdaad overspoeld met mail van mannen. De meesten sturen denk ik ook dezelfde mail naar iedere vrouw die als "vers vlees" binnenkomt, al dan niet vergezeld van hele lange "zelfgemaakte" gedichten. Ook ik was naief en de tweede ontmoeting die ik had met een SL-er was zo'n flinke tegenvaller dat ik gelijk genezen was. Bij mij was dat de druppel om mijn profiel te verwijderen. Nog steeds veel contact met mijn SL-er, maar laten we eerlijk zijn..... ik zal hem nooit voor mij alleen hebben. De meeste SL'ers die op wat voor manier dan ook niet echt gebonden zijn, zullen het denk ik ook niet houden bij 1 SL-er extra. Ik weet dan dat hij ook met andere afspreekt maar hij spreekt ook af met een dame niet er geen flauw onbenul van heeft dat ze niet de enige is. En net wat Ineke zegt, liefde zal je hier sowieso niet zomaar vinden. Tuurlijk kan het, maar dat zijn denk ik de grote uitzonderingen.

Hallo Karin,

ja, ik ben man en ook ik heb een tijdje op SL ingelogd geweest.
Was net als jij op zoek naar een leuke lieve SL-er en niet zozeer voor het 'paren' wat hiervoor genoemd wordt.
Kreeg geregeld mailtjes van vrouwen met hele verhalen en gedichten, op zich niks mis mee totdat bleek dat een collega van me ook SL-er was en dezelfde mailtjes kreeg van dezelfde vrouwen.
Dat was tijdens de gratis lidmaatschap
Om meer te weten moet je inloggen als betaald lid, dit gedaan en de mailtjes hielden op.
Mijn conclusie was toen dat SL je mails met dezelfde tekst automatisch stuurt om je aan SL te binden naar zowel man als vrouw.
Hetzelfde gebeurd met heel veel andere dating sites.

Nadat ik gestopt ben met SL ben ik naar buiten gegaan, heb ergens wat te drinken genomen en daar zat een hele leuke vrouw waar ik mee in gesprek ben geraakt en die ik nog steeds zie om uit te gaan.

Zoals gezegd door anderen Karin, je vindt het bijna niet op internet, ook niet bij parship of welke dan ook, kijk om je heen als je buiten bent.

Take Care,
Rob

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Second Love
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden