Reviews van deze auteur

Goede site

Review over AdultMatch

Ik zit zelf al enkele jaren op AM, en heb via de site ook verschillende dates gehad. Ik ben niet van de vaste relaties, maar wel van regelmatig prettig contact met de vrouwelijke sexe als er een klik is. Die heb ik inmiddels meerdere malen gevonden. Het prettige vind ik dat de site zelf in elk geval duidelijk is met haar doel. Het gaat om erotisch contact, dus daarin heb je meestal niets uit te leggen. Als die gedachte wederzijds is, en no strings attached, genieten van elkaar zonder verplichtingen, dan zit je hier goed. Ik gedraag me (als man) altijd normaal, zoals ik in het dagelijkse leven ook zou doen. Dat werkt het beste heb ik gemerkt, maar dat geldt voor alle datingsites. Ben jezelf, vind je iemand leuk en diegene jou ook, mail/chat eerst wat, daarna bellen en afspreken. Als het klikt.....grote kans op een geslaagde date.

Ik heb er zelf zoals gezegd meerdere dates gehad, die hebben geleidt tot 3 serieuze sexrelaties. Als je contact wilt, gewoon een maandje abbo nemen en contact leggen en gegevens uitwisselen. Je kunt je abbo automatisch laten stoppen, dus geen vervelende addertjes of doorlopende rekeningen.

Sterke punten
- Goede site
- Niet duur
- Makkelijk opzeggen

Zwakke punten
Eigenlijk kan ik ze niet bedenken. Denk niet dat je binnen een week een date hebt, maar als je echt wil kan dat zeker snel gebeuren.

reacties: