Reviews van deze auteur

Uitstekende ervaring met interduo

Review over InterDuo

Ik heb goede ervaringen met interduo. Eerst een gedegen intake gehad. Na 3 bemiddelingen met wel aardige mannen, maar die mij die mij toch niet echt aanspraken, ontmoette ik Gerard. Na een jaar Latten, wonen we nu een jaar samen en het gaat uitstekend. Misschien had ik me jaren eerder moeten inschrijven bij interduo, maar dat is praten achteraf en dan had ik Gerard weer niet ontmoet en hij is toch echt de leukste en liefste voor mij.

Sterke punten
Gewoon een goed en betrouwbaar bureau

Zwakke punten
Misschien zouden ze qua reclame nog harder aan de weg moeten timmeren, want ze doen echt uitstekend werk.

Leuke vriend via Interduo

Review over InterDuo

Ik heb hele goede ervaringen met relatiebureau Interduo. Professioneel intake gesprek waarin alle belangrijke zaken de revue passeerden. De eerste ontmoeting was niet best. Contact met zo'n klager waar deze hele site vol mee staat en die bovendien nog vinden dat succes niet zou bestaan. Enige reflectie ontbeerde hij. Ook deze eerste man klaagde over alles: 'de vrouwen', Interduo, de wereld etc. Gelukkig na hem een leuke man ontmoet waarmee ik nu 4 maanden contact heb. Dat zegt nog niet alles, maar leuk en positief is het wel. Ik zie het wel zitten met hem.

Sterke punten
Sterke analyse tijdens tijdens intake met psychologisch geschoolde interviewer (ben zelf psycholoog). Goede begeleidingen verder.

Zwakke punten
Nou ja, eerste date met klagerig mannetje. De 2e date uitstekend.

Leuke ontmoetingen via relatiebureau Interduo

Review over InterDuo

Ik sta nu 3 maanden ingeschreven en heb 3 ontmoetingen gehad. De ware zat er nog niet tussen, maar het lijkt er wel op dat er een stijgende lijn in zit met de 3 mannen die ik nu heb ontmoet. denk toch dat dit komt doordat als je goede feedback geeft ze daar ook echts mee doen.
Ik verwacht dat het dus gaat lukken. Echt een fijn bureau voor mij

Sterke punten
Goed intake gesprek, goede voorstellen en er wordt echt iets gedaan met je feedback.

Zwakke punten
Nog niet de ware nu gevonden, maar geef Interduo het voordeel van de twijfel dat het echt gaat lukken. Misschien ben ik ook wel ongeduldig. In ieder geval aardige mensen bij Interduo. Ook erg meelevend.

Books for Singles is een waardevolle site voor singles

Review over BooksForSingles

De meest gespecialiseerde website voor singles. Heel veel boeken over relaties en liefde. Ik kijk er geregeld rond, want er verschijnt geregeld iets nieuws. Tot nu toe 3 boeken gekocht. Volgens mij ook scherpe prijzen. Ook staan er waardevolle columns op deze site.

Sterke punten
Overzichtelijke boeken site voor singles.

Zwakke punten
Misschien zouden ze gelegenheid moeten bieden om op boeken te kunnen reageren. Zal er eens een mailt aan wagen om te vragen of ze dat kunnen maken in de site.

Door Interduo vond ik mijn geliefde

Review over InterDuo

Als 55-jarige man vond ik een lieve, mooie vrouw via Interduo. Ik moet eerlijk zeggen dat de 2 eerste bemiddelingen nou niet echt de type vrouwen opleverden die ik zocht. Ze waren allebei erg verzuurd en niets deugde: ik niet, de mannen niet, het bureau niet etc. Wat een eerdere slechte relatie niet aanricht als je je er niet van kunt losmaken. Ik dacht moet ik er ook maar een punt achter zetten, maar de 3e keer was het raak: ik ontmoette Eline. Wat een schat en nog mooi ook. We zijn nu ruim een jaar samen en ik hoop dat ik oud met haar kan worden.

Sterke punten
Realistisch en betrokken relatiebureau met een goede prijs/kwaliteit verhouding

Zwakke punten
Geen idee, maar kan nog eens vragen aan een vriend die zich op mijn aanraden heeft ingeschreven bij InterDuo

Books for Singles is een interessante site voor moderne singles

Review over BooksForSingles

Books for Singles is een heel interessante boeken site voor singles over liefde en relaties. Ik denk dat deze boekensite uniek in zijn soort is. Bovendien zijn de boeken scherp geprijst. Zeker goedkoper dan in de boekhandel. Zie ook dat er continu nieuwe boeken worden geplaatst en daarom kom ik af en toe terug om nieuwe titels te bekijken. Heb tot nu toe 2 boeken hier gekoct.

Sterke punten
Goede overzichtelijke voorselectie bij Books for Singles.

Zwakke punten
Het duizelde me dat je meer dan 2,2 miljoen artikelen kunt kopen bij Books for Singles. Misschien een luxeprobleem. Aan de andere kant, er staan wel goede zoekmachines op deze site.

Geschillencommissie Relatiebemiddeling voor zekerheid

Review over Geschillen Commissie Relatiebemiddeling

Wat een een relatiebureaus zijn er in Nederland en hoe vind je de beste? Ik ben me nog aan het oriënteren, maar één ding weet ik wel: ik kies er voor eentje die aangesloten is bij de Geschillencommissie Relatiebemiddeling (GCR). Als er ooit iets mis mocht gaan dan kun je je recht halen. Nu nog welke van de 9 aangesloten bureaus: 40PlusRelatie, Alerte, CountrySideDating
Date & Match
Dating Oost
Haloa
InterDuo
PartnerSelect
Relatiebasis
is voor mij de beste?

Sterke punten
Duidelijke site.

Zwakke punten
Welke van deze 9 goede relatiebureaus is voor mij de beste? Hoe moet ik kiezen?

Geschillencommissie Relatiebemiddeling een goede zaak

Review over Geschillen Commissie Relatiebemiddeling

Ik overweeg me in te gaan inschrijven bij een erkend relatiebureau en twijfel tussen relatiebureaus bij Branchevering Erkende Relatiebureaus (BER) en bureaus bij een vereniging de AVR. Echter alleen de relatiebureaus van de BER zijn ook aangesloten bij de Geschillencommissie Relatiebemiddeling (GCR) en dat lijkt me toch in principe beter en veiliger.

Sterke punten
Duidelijke website met 3 onafhankelijke commissieleden.

Zwakke punten
Wel zware juridische kost, maar misschien kan dat ook niet anders.

Eindelijke een goed man gevonden door InterDuo

Review over InterDuo

Ook al kreeg ik erg veel aandacht van mannen, de ware liefde kon ik maar niet vinden. Met enige schroom gekozen voor relatiebureau InterDuo. Met de eigenaar een prettig en gedegen intake gesprek gehad. Ik zag er erg tegenop, maar het viel enorm mee. Het gaf me zelfs meer zelfinzicht en het belichtte mijn 'blinde vlekken' in de liefde. De eerste 2 dates liepen helaas op niets uit. Best aardige mannen, maar het leek weer als in het vrije veld het liep uiteindelijk op niets uit.
Bij de 3e date was het raak: het beste wat me tot nu toe in me leven overkomen is. Ik ontmoette een geweldige man waar ik al weer 3 jaar mee samenwoon. Ik had me jaren eerder tot InterDuo moeten wenden. Echter de dingen lopen zoals ze lopen in het leven.
Ik heb ook nog een vriendin weten over te halen om zich in te schrijven InterDuo. Eerste date was het niet voor haar, maar de 2e date lijkt succesvol. Ze is al ca. 6 maanden met een aardig man. Zegt nog niet alles, maar het lijkt succesvol.

Sterke punten
Gedegen aanpak en uitstekende kwaliteit/prijs verhouding. Zeker niet duur in vergelijking met vele relatiebureaus. Ook werd steeds feedback gevraagd na een een mislukte date en er werd ook iets mee gedaan bij de verdere selectie. Hierdoor kom je tot een verfijnde selectieprocedure.

Zwakke punten
Kreeg vaak niet direct de eigenaar waar ik contact mee had aan de lijn, maar een telefoniste die het door gaf. Werd niet altijd zelfde dag teruggebeld, maar wel altijd binnen paar dagen. Ben misschien ook niet de meest geduldige

reacties:

Review: Na betaling nooit meer iets vernomen

Wat een typisch verhaal. Bij Interduo betaal je pas als ze iets voor je doen, dus ik snap het echt niet. Ik heb er nog niet de ware door gekregen, maar ontevreden ben ik niet. Ik ga gewoon door met de dates.

Review: Na betaling nooit meer iets gehoord

Wat een typisch verhaal. Ik sta nu ca. 1/2 jaar ingeschreven en ik krijg het ene na het andere partnervoorstel. Eigenlijk verbaast me dat ook niet want je betaalt per bemiddeling. Ben ik nou zo'n knappe jongen Ries of is er met jou iets bijzonders aan de hand. Maar zoals jij het voorstelt is een InterDuo een bakker die zijn eigen brood niet wil verkopen. Denk dat er toch iets anders aan de hand is, want een relatiebureau dat geen geld verdienen, het klinkt me allemaal erg onwaarschijnlijk in de oren. Dat is mijn visie op de zaak meneer Ries!

Review: zeer onbetrouwbaar bureau!!!!!!

Ik heb juist geïnformeerd over interduo bij de brachevereniging BER en het bureau is heel bonafide. Het bestaat al meer dan 15 jaar en anders hou je het echt niet zolang uit. Bovendien betaal je per bemiddeling, dus er moeten andere redenen zijn dat ze u niet bemiddelen. Het kost ze dan juist tijd en energie, zonder dat het veel oplevert. Ik zou gewoon eens nagaan waar het aan kan liggen. Ik beweer niet dat er iets mis met u is, maar uw reactie komt mij ongeloofwaardig en schreeuwerig over. Met de beste bedoelingen denk toch nog eens na.

Review: Een totale nepperij

Ik heb mij indertijd geïnformeerd over dit bureau en het werd juist als zeer betrouwbaar efficiënt relatiebureau genoemd bij de branchevereniging de BER. Heb me daarna ingeschreven en ik krijg aardige bemiddelingen ook al heb ik nog niet de ware gevonden. Dat het bureau geen bemiddelingen zou geven is totaal niet mijn ervaring. Hoe dat bij bovenstaande mevrouw komt is mij volkomen onduidelijk, want laten we wel wezen InterDuo werkt per verrichting en zal neem ik aan toch wel iets willen verdienen. Bent u echt zo onbemiddelbaar? Zijn er andere rdenen? Het is uw ervaring maar ik herken het totaal niet.

Review: Eindelijke een goed man gevonden door InterDuo

Nadat ik je review heb gelezen, heb ik het interduo info-pakket aangevraagd en het ziet er inderdaad gedegen uit. Ter vergelijking nog andere informatie aangevraagd bij een aantal bureaus, maar ook voor mij springt interduo er uit. Wat ook me opvalt ze hebben hele redelijke prijzen en die presenteren ze ook duidelijk. Bij de meeste bureaus doen ze daar heel heel heimzinnig over en dan weet ik al genoeg. Was ook nog een bureau bij dat de intake telefonisch doet. Lekker makkelijk voor ze, maar dat werkt niet. Zal wel flatje 3 hoog achter zijn. Ik heb een afspraak gemaakt met interduo voor een gesprek en ik ben heel benieuwd.

Review: Eindelijke een goed man gevonden door InterDuo

Ik sta ook ingeschreven bij interduo. Ik heb nog niet de ware gevonden, maar de 2 dates waren niet onaardig. Als ik me weer aanmeld voor een nieuwe bemiddeling, vindt er een goede evalutie plaats. Ik ervaar het bemiddelingsproces bij interduo als heel vakkundig en prettig. Ik ben ook nog bij een ander bureau ingeschreven en ik zal maar niet met modder gaan gooien, maar dat is knudde en veel duurder.