Reviews van deze auteur

Ja hoor, raak!

Review over Paiq

Na wat andere sites te hebben geprobeerd en met eelt op mijn hart kwam ik via een vriendin op de site van Paiq. Inmiddels het daten en de teleurstellingen beu en op zoek naar 'normaal' contact, dus gewoon kletsen in plaats van dat oppervlakkige gedoe met profielen checken.

Heb er een paar weken af en toe rondgekeken en leuke gesprekken gevoerd. Echt verfrissend dat je je 'moet' concentreren op de tekst en intonatie ipv op foto's. Na een leuk gesprek koos je er voor om verder te kletsen, zodat ook de foto zichtbaar werd.

Ik kwam al heel snel iemand tegen met wie het wonderwel klikte. Zelfde levensfase, levensinstelling en toekomstvisie. We hebben een aantal keren afgesproken en bij de laatste keer was het raak. We wonen inmiddels samen en zijn een eigen bedrijf begonnen

Ik ben dik tevreden met Paiq. De opzet, de vriendelijke uitstraling van de site. Ja, prima.

En, nog steeds gebruiken mijn vriend en ik Paiq om overdag even contact met elkaar te hebben als we aan t werk zijn. Inmiddels 348 pagina's, haha.

Ik zou zeggen: Paiq werkt wel ;)

Sterke punten
Verfrissende manier om mensen te ontmoeten
Simpele site, geen toeters en bellen

Zwakke punten
Uh, kan er ff geen verzinnen. Of ja, toch wel: DIE SUFFE VRAGEN BIJ DE ICEBREAKERS! haha. Soms toch wel infantiel, maar das een persoonlijke smaak.
En, op mails wordt niet altijd gereageerd. Dat is jammer.

Afzetters!

Review over Parship

Parship is duur en onduidelijk. Eerst een ellenlange lijst met vragen doorwerken. Is zg. belangrijk voor de match. De mensen die ik uiteindelijk heb gesproken (match 85% en hoger) pasten totaaaaal niet bij me.

Maar nu het trucje van Parship: als je je aanmeldt, staat je account op "automatisch verlengen". Dit betekent simpelweg dat als je dit niet HANDMATIG aanpast, je het volgende jaar gewoon moet dokken. Ook al doe je niks meer met Parhsip. Tot incassobureaus aan toe. En geen coulantie hoor. "Had je maar moeten opletten". Dit zijn de letterlijke woorden van een Parship medewerker. Bah. Lekker klantvriendelijk.

Ik heb mn vriend ontmoet bij een gratis site, Paiq. Geweldige opzet, doordat het profieltjes spieken voorbij is en natuurlijk, omdat het gratis is.

Ik heb niks tegen betaalde datingsites, maar de prijs van Parship is letterlijk en figuurlijk TE HOOG!

Sterke punten
Welke?

Zwakke punten
Klantvriendelijkheid
TE DUUR!

reacties: