Reviews van deze auteur

Waardeloos

Review over AdultMatch

Nou, wat een site!

Als ik telefoon krijg, en de voicemail wordt ingesproken, dan luister ik de voicemail af en bel terug.

Op Adultmatch hoef je zoiets niet te verwachten. Stuur je iemand een bericht, dan is slechts een heel klein deel zo netjes ene reactie te sturen. Dit zegt dan wel iets over het niveau van personen die daar komen. Ook zijn er een paar groepjes die de chat bepalen en beheersen. Loop je niet in dat straatje mee, dan kun je klachten verwachten van de vaste gasten en lig je er zo uit. Het lijkt erop dat de moderators die vaste groep altijd gelijk geeft. En wat ik ook al in de reviews tegen ben gekomen: de dames zijn van het kaliber 160, 90kg en van het kaliber ma Flodder, hoop blabla, maar verder niets dan ellende. Om dan maar te zwijgen van de eisen die ze ook nog eens stellen aan mannen.

De meerwaarde van een betaald lidmaatschap ontgaat mij ook volledig. Dit komt op mij over van.....betaal maar, wij willen onze zakken vullen, maar verwacht niet dat wij op een of andere manier maar iets voor je kunnen betekenen. Het is al eerder gezegd...riekt naar oplichting....

Tip voor mannen:

Niet bezoeken, je bent nummer zoveel en je wordt niet gezien door de vrouwen

Tip voor de vrouwen:

Stel eisen bij naar je eigen niveau en doe jezelf niet beter voor dan je bent

Sterke punten
Niet gevonden

Zwakke punten
Zie review, site is zelf een groot zwak punt

reacties:

Review: adults

Hallo,

Blijkbaar is het de schrijver van deze review ontgaan dat het over adultmatch gaat, anders had er een verhaal dienen te staan wat het tegendeel juist beschrijft.
Mijn conclusie: review geschreven door adultmatch zelf

Review: adults

De uitkomst van onderstaande publicatie (volledig te lezen op telegraaf.nl) heeft toch wel degelijk betrekking op AM.

vrijdag 29 jan 2010 Bron: De Telegraaf.nl

'Dating via site domper'

Van onze redactie OverGeld

DEN HAAG - U zoekt Pamela Anderson, maar wordt opgescheept met tante Sidonia. Het kan zomaar gebeuren op een datingsite. De Consumentenautoriteit zet dan ook grote vraagtekens bij de beloftes die sommige datingsites maken.

Recentelijk komen er veel klachten binnen van mensen die bijvoorbeeld een jonge hoogopgeleide partner zoeken, maar worden afgescheept met een partner die op vmbo-niveau zit en in een heel andere leeftijdscategorie. "Datingsites beloven mensen iets wat ze vervolgens niet altijd krijgen. Daar worden soms grote bedragen voor neergeteld", aldus een woordvoerster van de waakhond.

Review: fake

Hoi Tja,

Ik kan mij volledig aansluiten bij hetgeen jij hebt ervaren, kort en bondig weergegeven.
De reviews met positieve uitingen zijn dan ook van adultmatch zelf afkomstig, te herkennen aan de positieve toon overal op.
Diegene die zich negatief uitlaten over adultmatch hebben het toch bij het rechte eind.
Echter, zolang er vriendenkringen zijn die ook nog eens betalen, dan blijven ze. Het gaat adultmatch niet om het daten, maar om de manier om zoveel mogelijk geld te kunnen ontvangen. Het maakt dan niet uit of het via het daten gebeurd of via de kinderlijke chat.

Review: niks aan gehad

Dag Sjaakie,

Ik ben het volledig met je eens. Een waardeloze site die je geld uit de zak probeert te kloppen door je aan te moedigen om te betalen, echter dat voegt niets toe. De te verwachten reacties blijven uit!
Het is heel simpel:

Een gratis site kun je zoiets verwachten, maar een site die je laat betalen en bovendien pretendeert een dating-site te zijn, die mag wel iets meer doen dan alleen maar centen opstrijken. Die zouden minimaal de database bij moeten werken en oude leden die bovendien ook niet betalen, dienen te verwijderen.

De chat, zoals de site zelf in een reactie aangeeft, is ook niets meer of minder dan een bijeengeraapt zooitje.

95% BETAALD NIET EENS!

Daardoor is het niveau beneden alle peil.
Uit onlangs gehouden enquêtes blijkt dat veel alleenstaanden weer terug gaan naar de ouderwetse datingburo's.
Nou....met dank aan de werkwijze van adultmatch.
Zoals adultmatch zijn er echter veel meer.

Dus een tip voor iedereen:

DATEN? NIET BIJ ADULTMATCH!
CHATTEN? KAN OOK OP ANDERE SITES(en dan wel 24/7 gratis, ook met chamchat)

Review: Oplichters bende

Ik ben het volledig met johan eens. Vreemde site waar de grootste fakers meldingen doen over een zogenaamde faker, die dat dus niet is, om zodoende te kunnen blijven.
Ook hebben heel veel personen die daar in de chat zitten een groot aantal profielen, want wordt er eens een geblokkeerd door adultmatch, wordt zo de volgende weer gebruikt. Dat is mijns inziens faken, met meerdere namen actief zijn op de site. En adultmatch maar denken dat ze gigaveel leden hebben. Nou adultmatch, haal de dubbele aanmeldingen er maar eens uit!

Al met al handhaaf ik mijn standpunt en dus ook die van johan.
Want telefonisch zijn ze niet te benaderen hoor, nee.......dan komen de oplichterspraktijken aan het licht

Review: Oplichters bende

Hey Manu,

Misschien handiger om zoiets als een nieuwe review te plaatsen. Nu is je reactie verstopt in een oudere review.

Frank

Review: AM de beste site

Nou,

Ik heb een review geplaatst.
Maar het blijkt wel dat ik gelijk had. want deze review waar ik op reageer is geschreven door adultmatch zelf!
Wat voor site heeft het nodig zichzelf op deze wijze te promoten.....een fatsoenlijke site niet. Ook is het zo dat ze een andere site afbranden, uiteraard weer onder een andere naam (Ralph) Dit kan iedreen zien door simpel op 'ip' te klikken.

Aultmatch.......zielige site, dat je op deze manier positief in het daglicht probeert te komen, hetgeen toch niet gaat lukken

Review: AM de beste site

Grappig om te zien dat Ralph reageert op een review van Marnix...Ohja...is een en dezelfde. gelukkig ben ik niet dezelfde persoon als die onbekend.

Tip: Druk maar eens op de rode ip, achter de datum.

Review: Toch apart

Die Ralph is van Adultmatch.nl en probeert jullie zwart te maken, wat een duf zooitje dan dat Adultmatch