Reviews van deze auteur

2BE doe het nooit

Review over Be2

:((
be2 vertrouw hun nooit!
Ze werken met een systeem van automatische verlengingen en debiteringen. Je dent dat je een betaling doet voor een paar maanden maar ze blijven gewoon verlengen en debiteren zonder je toestemming te vragen. Je moet dit blijkbaar zelf stop zetten. Maar niet eenvoudig als je het paswoord niet meer kent. Helpdesk is zeer slecht. Geven enkel type antwoorden en schepen je af. Ik ben een antaal maanden gedebiteerd zonder dat ik maar ook enig gebruik maakte van hun service. Er zijn voldoende sites die wel ok zijn. Werk nooit met 2bE!! Volgens mij is het heel slechte kwaliteit en zijn ze niet te betrouwen. Hun enige interesse is om mensen te blijven debiteren.

reacties:

Review: NIET DOEN! OPLICHTERS ZIJN HET!

b2E = fraude & oplichting
Doe het zeker nooit. Ik heb éénmaal lid geweest en een debitering via visa gehad. Dit is normaal maar in de kleine lettertjes staat dat ze je automatische kunnen blijven debiteren en verlengen. Dit kan volgens mij niet. Mij hebben ze een aantaal keer zo gedebiteerd. Ik was woedend maar kreeg geen gehoor bij hun helpdesk. Ik kan alleen maar sterk aanraden om nooit lid te worden. Er zijn andere datingsites die wel correct werken. Maar B2e is niet te vertrouwen!

Review: be2.nl

be2 = oplichting
be2 = doe het nooit
be2 = automatische debiteringen en verlengingen
Be2 = slechte helpdesk
BE2 = zouden ze moeten verbieden. Ze maken gewoon misbruik van je goede wil en frauderen met de online betalingen. Het is gewoon niet eerlijk wat ze doen.
Doe het nooit! Geloof me. Er zijn andere contact-sites die wel ok en te vertrouwen zijn maar B2E zeker niet!