Reviews van deze auteur

Deze site voldeed voor mij precies aan de verwachtingen...

Review over e-Matching

Als je via deze site geen partner vindt, dan ligt het niet aan de site. Ik heb me hier in maart vorig jaar ingeschreven en in juni vorig jaar kwam ik mijn aanstaande vrouw tegen. En ze was niet mijn eerste date via deze site...

Groot voordeel van e-matching is dat je kunt zien wie je bekeken heeft (mits diegene dat niet heeft uitgeschakeld). En je kunt er heel veel op kwijt over jezelf en wie je zoekt. Je kunt betrekkelijk anoniem met elkaar communiceren in het begin en als jij een betaald account hebt en de ander niet, dan kan de ander toch antwoorden. Verder is het publiek erg serieus, niet zoals bijvoorbeeld bij relatieplanet.nl, daar word je na inschrijving doodgegooid met zogenaamd Russische vrouwen, waar gewoon oplichters achter zitten. Ik ben op e-matching eigenlijk geen rare dingen tegengekomen, niet vreemder dan de mens zelf denk ik. Meteen na inschrijving kreeg ik reacties en die waren dusdanig serieus, dat ik met twee daarvan ook echte afspraakjes heb gemaakt, wat dat betreft is er behoorlijk wat "keus". En ook nog eens in de buurt, ik had in die periode geen auto en heb die ook niet nodig gehad! Al leverden die afspraakjes niet het uiteindelijk gewenste resultaat op, ik hield er wel wat gezellige etentjes aan over en met eentje heb ik nog regelmatig contact. Na enkele maanden lang met wisselend succes wat afspraakjes te hebben gemaakt, zag ik dat iemand mijn profiel bekeek, ik bekeek het hare en zag dat haar interesses heel veel overeen kwamen met de mijne, dus ging ik eens mailen. The rest is history... (yeah)

Wat ik wel moet zeggen, is dat de zoekmogelijkheden/matching nogal beperkt is. Aan de andere kant, als dat te sterk wordt uitgelicht, krijg je weer dat mensen dingen over zichzelf beweren die niet waar zijn, of in andermans perceptie niet zo worden gezien. Zo vind ik van mezelf dat ik open ben, maar daar hebben vrouwen een heel andere kijk op (A)

Verder, en dat heeft niks met de site te maken, er zijn een heleboel mensen die zich voor dating inschrijven, maar niet toe zijn aan een relatie. Let maar eens goed op hoe weinig sommige mensen over zichzelf vertellen. Ze houden niet van zichzelf of ze vertrouwen de wereld om zich heen niet. Heel veel gebroken harten die nog niet geheeld zijn, of ze weten niet hoe je je gevoelens moet delen, of ze hebben hun gevoel zo diep weggestopt dat ze alleen maar rationeel met relaties omgaan. Beschadigde zieltjes, al dan niet met wanhopige kinderwens. De meeste afspraakjes bleken toch te zijn met iemand die haar vorige liefde nog niet vergeten was of nog niet verwerkt had en niet openstond voor een relatie. En dat ligt allemaal niet aan de site.

Oh ja, mensen, wees eerlijk, heb vertrouwen in jezelf en zorg goed voor jezelf!

Sterke punten
Je kunt zien wie jou bekeken heeft (een beetje virtueel flirten zegmaar)
Niet duur
Serieus publiek
Site wordt goed onderhouden (profielen 7 dagen in de week goedgekeurd)
Per mail word je op de hoogte gehouden van eventuele nieuwe matches

Zwakke punten
Matching
Plaatsen van foto's/interface een tikkie omslachtig

Russische criminelen?

Review over Be2

Ik heb me anderhalf jaar geleden eens ingeschreven op be2.nl, toen ik nog "zoekende" was. Vond het een waardeloze site, kreeg de indruk dat het grotendeels fake was. Heb me vervolgens uitgeschreven, hier wilde ik geen cent aan betalen.
Krijg sinds een tijdje regelmatig mail van Russische dames met een tekst in slecht Engels en afschuwelijk Nederlands. Foto's erbij die ook niet echt kunnen kloppen (waarschijnlijk ergens een model met grote borsten van het net geplukt). Klopt dus aan geen kanten en met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zitten hier Russische criminelen achter.
Nu "markeer" ik mijn mailadressen die ik bij inschrijvingen gebruik altijd, zodat ik meteen kan zien waar het vandaan komt. En deze zijn gericht aan het adres dat ik uitsluitend bij be2.nl heb gebruikt.
Dan kunnen er 3 dingen aan de hand zijn, ofwel Russische hackers hebben het bestand van be2.nl gestolen, ofwel be2.nl heeft z'n bestand aan de Russen verkocht, of Russische criminelen zitten achter deze site. De organisatie zelf zit in Zwitserland.

Sterke punten
Eigenlijk geen, ik ben meteen weer weggegaan.

Zwakke punten
Je mailadres komt in handen van Russische criminelen.

reacties:

Review: FAKERS

Als 1% echt is en 99% fake, door Jasper Jan de Konink verzonnen, dan heb ik op miraculeuze wijze die 99% allemaal gemist, precies die ene procent kennelijk allemaal ontmoet en ga er met eentje daarvan binnenkort trouwen.