Reviews van deze auteur

slechte matches

Review over Mens en Relatie

Heb inmiddels van drie andere singles gehoord dat Mens En Relatie (tevens eigenaar van Stichting Date én online dating
E-matching en zelf eigenaar van de AVR, een zogenaamde overkoepelende brancheorgansiatie!!..... ja ja ) alles inschrijft dat maar mogelijk is. Zoals die jonge (getinte) dame van 20 !!! en haar dit niet afraden, maar de 'matches' worden gemaakt op het hoofdkantoor!!
Dus niet eens door de consulentes ! dat is pas slecht. Hoe kan een 'kantoormiep' nu weten wie ik graag wil. Dan kun je ook wel gaan internetdaten. Het gaat er toch om dat juist de consulente weet wie iemand is na zo'n 2-uur durend gesprek.
Een goede kennis van, behoorlijk groot, werd voorgesteld aan een erg kleine man. Na hun gesprek bleek dat juist HIJ ook had gevraagd om een kleine(re) vrouw omdat ie zelf een klein uitgevallen mannetje was. Omgekeerd hetzelfde. Mijn kennis zei, omdat ze groot was, dat ze graag een grotere man wou. Juist omdat het 'zielig' staat. Wordt dus totaal niet naar geluisterd. Die andere weduwe die ik ken was zó ontevreden. Ze stuurden haar maar één man. Ze hoorde gewoon niks meer. Elke keer een zwetsverhaal. Ze kwam er dus ook al vrij vlot achter dat de consulente dus niet de juiste partner voor je zoekt, maar gewoon een parttimer achter een paar bakkies met kaarten. Dat kon je ook zien toen ze aan de tand werden gevoeld door Radar, via een filmpje. Dáár staan ook slechte reacties op over dit buro, poeh!

Sterke punten
bla bla verhalen om je in te palmen

Zwakke punten
zeer slechte voorstellen, of géén

reacties: