Reviews van deze auteur

update friendscout

Review over Friendscout24

Hierbij de beloofde update.
Heb me tegelijkertijd trouwens ook op Lexa ingeschreven, daar kan je gelukkig wel 1 maand pakken via ideal. Affijn, mijn gedachten over friendscout is niet erg posieitef te noemen, al kunnen zij daar weinig aan doen.

Er zijn gewoonweg nog té weinig nederlandse dames. Het is van origine duitse site en duitse dames zijn er zeker in overvloed. Heb contact gehad met 3 duitse dames, erg gezellig tot het moment dat ik niks meer vernam van ze ;) En ik heb zeker géén gekke mails verstuurd, maargoed, ze zullen waarschijnlijk interessante duitse heren zijn tegengekomen, als nederlander delf je dan toch het onderspit..

Mijn advies is, het is geen fake-oplichtersite, maar als je in Nederland contact zoekt kan je beter je geld in je zak houden wat deze site betreft... Zoek je specifiek een duitse dame schrijf je dan gerust in. Keuze zat!

Sterke punten
- Veel leuke duitse dames
- Overzichtelijke site
- De dames kunnen gewoon gratis jouw mails beantwoorden

Zwakke punten
- Weinig nederlandse dames
- Met ideal betalen kan alleen bij een lidmaatschap vanaf 3 maanden

Je steekt wat tijd in de site.... hopelijk geen weggegooide tijd?

Review over Friendscout24

Op zich een nette site, wanneer je berichten wilt versturen dan zal je een premium abbo moeten nemen. Een gratis member kan echter wel reageren op berichtjes.
Zodoende heb ik 2 dagen geleden een membership voor 3 maanden genomen (via ideal moet je minimaal 3 maanden pakken, beetje vervelend, maargoed).
Er zijn in mijn leeftijdscatagorie (32-36) opvallend veel leuke dames ingeschreven die ook nog is regelmatig online zijn. Dat is in verhouding met andere datesites wel héél veel. Zeker wanneer je in Duitsland woont is deze site zo op het eerste oog 1 groot paradijs.
Affijn, ik gebruik regelmatig de zoekfunctie en ook in andere landen. De foto's lijken allemaal echt, de profielteksten ook, als je bekijkt waar de dames naar op zoek zijn dan komt dat redelijk overeen met hen eigen omschrijving. Geen opvallende zaken dus.

Ik heb een aantal dames aangeschreven en de Duitsers schrijven soms zelfs netjes terug, geen sex, geen gekke verzoeken, gewoon leuke teksten. Ik moet de eerste reactie van een Nederlandse nog krijgen, maar volgens de outbox zijn deze nog niet gelezen.
Deze site lijkt dus niet mis en zeker het geld waard is de eerste indruk. Maar waarom ben ik dan toch zo sceptisch?

- Ik ben al 2 x eenzelfde dame tegengekomen die in Nederland én in Duitsland woont. (met gewoon normale foto's en teksten)
- ik kreeg 3 reacties van duitse dames precies met een tijdsverschil van 5 minuten heel snel achter elkaar dus, terwijl ze op het moment van aanschrijven alle 3 niet online waren.
- om 4 uur snachts zoveel dames online?
- als je gaat zoeken op 'laatst ingelogt' en doet dit een paar keer achter elkaar krijg je regelmatig een andere volgorde

Noem me paranoïde, maar nogmaals, het oogt erg interessant en er zullen zeker genoeg echte profielen opstaan (ik ben immers ook echt), maar er zitten toch een paar vreemde zaken aan die site.

Voor verdere ervaringen zal ik ook nog is terugkomen hier :)

Sterke punten
- overzichtelijke site
- zoekfunctie flink uit te breiden en je krijgt echt te zien waar je naar zoekt
- mensen die je aanschrijft schrijven spontane berichten terug
- een hoog aantal leuke 30+ dames

Zwakke punten
- abbo die je met ideal wilt betalen alleen vanaf 3 maanden te koop
- vanwege het hoge aantal leuke dames een onbetrouwbaar gevoel

reacties: