Reviews van deze auteur

dater

Review over Match4Me

Dag dater :-) Ik las jouw commentaar.
Mijn ervaring is dat uberhaupt mensen het nogal hoog in hun "bol" hebben. Naar mij idee komt dat door onzekerheid en ellende waarin zij verkeren.
Ik heb al een flink aantal met deze zogenaamde hoogopgeleide M4M dames gehad maar zou tot nu toe liever voor mijn kapster of werkster kiezen. Die weten wat zij willen, komen hun afspraken na en verdienen voldoende hun eigen geld.
Good luck!

groet,

Kor

Sterke punten
"Niet betalende leden" kunnen op ontvangen berichten reageren.

Zwakke punten
niet in bijzonder.

Prima site

Review over Match4Me

Ik begrijp niet waar sommigen hun negatieve woorden vandaan halen. Ook wanneer je geen betalend lid bent kan je, in tegenstelling tot vergelijkbare sites, communiceren met leden welke jou aanschrijven. Wanneer je niet wordt aangeschreven dien je de oorzaak daarvan bij jezelf te zoeken.

helemaal top

Review over Match4Me

Naar mijn ervaring dik "waar voor je geld".

Sterke punten
Overwegend serieuze mensen en doorgaans intelligent.

Zeer sterk vind ik dat niet betalende leden toch kunnen reageren op een ontvangen bericht.

Zwakke punten
zoals bij alle sites maar dat ligt mee aan de leden; in mijn groep zijn veel mensen beschadigd en proberen een volgende beschadiging te voorkomen. De kunst is om daar doorheen te komen. Niets nieuws onder de zon.

gratis?

Review over Knuz

Gebruik van Knuz zou geheel gratis zijn echter ik lijk te worden gedwongen een abonnement af te moeten sluiten om berichten te kunnen lezen. Misschien heb ik het mis.

Groet,

Kor

reacties: