Reviews van deze auteur

Hulp

Review over Be2

Beste mensen,

Ik zou graag het rekening nummer van be2 willen krijgen van mensen die al in deze vervelende situatie tercht zijn gekomen en al betaald hebben. Bij mij is het zo dat ze de kans nog niet hebben gekregen om het van me rekening af te schrijven en ik wil dit zo houden!! graag zou ik dus zo spoedig mogelijk het rekeningnummer willen doorgeven aan mijn bank zodat deze geblokkeerd kan worden. dit is misschien ergens op te zoeken of op te vragen bij je bank.

Ik heb speciaal een email adres aangemaakt voor deze mail ( is dus niet mijn eigen mail-adres--staat wel doorgelinkt) of je kunt het ook vermelde op deze site, het zou me heel erg helpen!! '[email protected]'

bedankt voor de eventuele moeite!!!

Michael

Sterke punten
corrupt zijn

Zwakke punten
corrupt zijn

CORRUPT!!!!!!!!

Review over Be2

Ik ben hier zo ziek van dat is niet te verwoorden.. en ze doen het zo sneaky dat je het eigenlijk al door moet hebben en toch trap je erin. dat ik altijd mensen belachelijk loop te maken die op die nachtadvertenties reageren... dit verschilt e rniet veel van!!

(...)

nu nog 1 troost!! het is namelijk zo dat er geen rooie cent op mijn rekening te bekennen is, maar volgende maand weer wel!! dus daar moet een halt voor komen!!! stelletje honden!

(aangepast door moderator)

Sterke punten
corrupt zijn

Zwakke punten
corrupt zijn

reacties:

Review: geef nooit je creditcard informatie !!!

hallo marleen, ik vind het heel vervelend wat je is overkomen en helaas zit ik in het zelfde schuitje, maar je zou mij misschien nog een beetje kunnen helpen door het rekeningnummer (tegennummer) van be2 aan me kunnen geven. als je de mogelijkheid heb om het op de 1 of andere manier voor me op te zokeen op een bank afschrift of iets dan zou ik dat heel erg waarderen. ze hebben nu nog namelijk niet de kans gehad om het van me rekeningnummer af te schrijven.

alvast bedankt!!

michael en het zou helemaal fantastisch zijn als je het naar me mail zou kunnen sturen --> '[email protected]'

Review: NIET DOEN! OPLICHTERS ZIJN HET!

hey luuk, sorry dat ik je op deze manier lastig val.. ik ben tegen hetzelfde probleem aangelopen als jou. Ik heb al enkele mails verzonden en ik krijg hier geen antwoord op. nu wil ik je om een gunst vragen... zou je het rekening nummer van b2 hier op deze site kunnen vermelden, op deze manier kan ik de automatische incasso laten blokkeren, het is nu nog mogelijk aangezien ze de mogelijkheid nog niet hebben gehad om het bedrag van me rekening af te schrijven, maar dat zullen ze vast nog een keer proberen. ik weet niet of je het op de 1 of andere manier kunt opzoeken wat het rekeningnummer is waar het bedrag door is afgeschreven, maar dit zou mij goed kunnen helpen..

alvast bedankt voor je moeite!! je zou me kunnen antwoorden op dit mail adres [email protected] of gewoon hier op de site als je dat liever doet

Review: CORRUPT!!!!!!!!

ze adverteren op sites zoals hotmail... in de advertentie is te lezen over een test die kunt maken en uit nieuwsgierigheid heb ik daar op geklikt.. na de test krijg je een lijst met be2 gebruikers die bij je matchen en geen van alle hebben een foto, dan krijg eventueel berichtjes van vrouwen en daar kun je slechts het eerste woord van lezen.. daar word je nieuwsgierig van en je gaat op onderzoek uit en steeds een stapje verder en op die manier ben ik erin gestonken.. terwijl ik nog NOOIT op een datingsite heb gezeten en die intentie ook nu nog niet heb normaal zoek ik altijd alles op voordat ik eraan begin.. zeker wanneer ik ga betalen, maar dat ha dik nu niet gedaan doordat ik dacht.. dan kan ik het zo wel annuleren, dus niet!!!
ik ben zeer zeker niet van plan om te gaan betalen en ik laat zelfs me rekening blokkeren en open een andere rekening.

ze zijn corrupt als de ziekte!!!

Review: grote oplichters!!!

beste jannet, ik ben tegen hetzelfde probleem aangelopen als jou. Ik heb ook al enkele mails verzonden en ik krijg hier geen antwoord op. nu wil ik je om een gunst vragen... zou je het rekening nummer van b2 hier op deze site kunnen vermelden, op deze manier kan ik de automatische incasso laten blokkeren, het is nu nopg mogelijk aangezien ze de mogelijkheid nog niet hebben gehad om het bedrag van me rekening af te schrijven, maar over een aantal dagen zullen ze die mogelijkheid weer wel hebben!! dus ik wil ze voor zijn en mijn bank de tegenrekening geven zodat ze deze kunnen blokkeren. ik weet niet of je het op de 1 of andere manier kunt opzoeken wat hun tegennummer is, maar dit zou mij goed kunnen helpen.. ook zou ik willen weten of je de auto verlenging hebt stopgezet en op welke manier, want ik ben dus niet van plan om een fax te sturen met wat gegevens waar ze nog meer mee kunnen!

alvast bedankt voor je moeite!! je zou me kunnen antwoorden op dit mail adres [email protected] of gewoon hier op de site als je dat liever doet

Review: Be2 de beste dating site ter wereld.

beste marcel, ik ben tegen hetzelfde probleem aangelopen als jou. Ik heb ook al enkele mails verzonden en ik krijg hier geen gehoor op. nu wil ik je om een gunst vragen... zou je het rekening nummer van b2 hier op deze site kunnen vermelden, op deze manier kan ik de automatische incasso laten blokkeren, het is nu nog mogelijk aangezien hun de mogelijkheid nog niet hebben gehad om het bedrag van me rekening te schrijven, maar over een aantal dagen zullen ze die mogelijkheid weer wel hebben!! dus ik wil ze voor zijn en mijn bank 'de tegenrekening' geven zodat ze deze kunnen blokkeren.

alvast bedankt voor de moeite!! stuur het anders naar dit mail adres [email protected] of vermeld het anders op de site als je dat liever doet, ik dnek dat je er vele andere mee kunt helpen!!

Review: Be2 de beste dating site ter wereld.

hoii marcel... ik zit in het zelfde schuitje ik zou het fijn vinden als je het rekening nummer wat je hebt laten blokkeren ook naar mijn mail zou kunnen sturen.. alvast bedankt!!!!!!

[email protected]