Reviews van deze auteur

Wij zijn wel geslaagd

Review over Mens en Relatie

Wijn zijn wel bij mens en relatie geslaagd. Was inderdaad wel duur. Ook vond ik het een fijn gesprek met de consulente. Ze begreep me helemaal, zei ze. Helaas leek het eerste voortsel nergens op. Die man was echt niet aardig. Maar het tweede voorstel was perfect. we hebben een keertje koffie gedronken en 's avonds weer gebeld. Daarna hebben we op zaterdag op het terras gezeten. Ik hoop dat we binnenkort gaan samenwonen.

Sterke punten
Persoonlijke gesprek met de consulente
Ik ben geslaagd

Zwakke punten
niet goedkoop

reacties:

Review: Manipulerende praktijken

Beste Syp,

Je schrijft dat je ervan uit bent gegaan dat boven de overeenkomst een wet geldt, die alle onrechtmatige bepalingen overruled van een overeenkomst. Daar ga je toch echt de mist in. Er is geen enkel sprake van een onrechtmatige bepaling. Zoals ik al eerder heb gezegd is iedere letter van de voorwaarden relatiebemiddeling in samenspraak gemaakt met de Consumentenbond. Jij en ik mogen er toch echt wel van uit gaan dat het dan klopt.

Vervelend voor je dat het een dure les voor je is geweest. Maar ik kan het toch echt niet maken om te zeggen dat jij het anders gedacht had en daarom niet hoeft te betalen. Middels de overeenkomst is een afspraak gemaakt en deze moet worden nagekomen. Sorry. Maar waarom heb je de overeenkomst geannuleerd? Waarom wil je niet bemiddeld worden?

Groeten Radboud

Review: Mens en relatie is uit de gratie

Beste Paulien,

Vervelend dat je het gesprek zo anders hebt ervaren als ik. Een groot aantal sollicitanten waarmee ik een gesprek heb, wordt wel aangenomen en gezien de manier waarop je schrijft, denk ik dat we een juiste keuze hebben gemaakt. Volgens mij heb je andere dingen gehoord dan er gezegd zijn, dat is vervelend. Maar dat je iemand lelijk noemt, zegt toch echt meer over jou dan over mij. Mijn foto staat trouwens op onze website (www.mens-en-relatie.nl) onder Contact.

Opvallend dat ik de laatste tijd geen sollicitanten heb gesproken die Paulien heten. Dus als je echt stoer zou zijn, kun je ook je eigen naam gebruiken. Uit jouw bericht begrijp ik overigens dat je niet voor Mens & Relatie aan de slag wilt. Dat sluit prima aan bij onze beslissing. Sanse rancune wens ik je veel succes met eventuele andere sollicitaties.

Met vriendelijke groeten
namens Mens & Relatie,

Radboud Visser