Reviews van deze auteur

Vee respect voor deze website

Review over Paiq

Ik zit al jaren op Paiq en heb de site dus zien groeien naar wat het nu is. Het systeem zit technisch enorm sterk in elkaar en de opzet is erg origineel, ik heb nog nooit een andere website gezien zoals deze. Ik weet niet of het eindeloos proberen en chatten met dames uiteindelijk erg effectief is in het vinden van een date, maar het is in ieder geval gezellig en een mooi tijdverdrijf. Het heeft mij veel mooie contacten opgeleverd, enkele dates en sowieso ontelbare avonden lol. Gek is wel dat er door de aanpak nu zelfs veel mensen rondhangen die niet eens met dating bezig zijn, er zijn zelfs veel chattende meiden die al een relatie hebben en daarom niet openstaan voor dates.

Sterke punten
Origineel concept
Sterke technische uitvoering
Gratis
Site wordt continu doorontwikkeld

Zwakke punten
Layout is niet erg aantrekkelijk
Je chat een hoop, maar te vrijblijvend

Paiq, helemaal web2.0

Review over Paiq

Ik zit al ruim 2 jaar met veel plezier op Paiq, en zie het meer als tijdsverdrijf op een chatsite als het serieus zoeken naar een partner. Toch al wel enkele keren gedate met wisselend succes.

Sterke punten
Paiqen is leuk, gratis en toegankelijk. De website zit technisch enorm knap in elkaar en wordt continu doorontwikkeld met vernieuwingen en uitbreidingen.

Zwakke punten
Helaas verschuift Paiq steeds meer de commerciële kant op. Dit is begrijpelijk, maar hiermee laten ze enkele basisprincipes van ze vallen doordat je nu bijvoorbeeld foto's geforceerd kan laten weergeven alsje er credits voor betaalt. Ook wordt chatten niet genoeg beloond met credits, je moet ze bijna gaan kopen wil je lekker aan de slag met speeddates. Dat is jammer, omdat ze zichzelf uitgeven als gratis site.

reacties: