Reviews van deze auteur

Ontspannen- en intensief!

Review over FlitsDate

Op Zondag 18-6 een Speeddate bijeenkomst voor ons ouderen 60-75 jaar in Amsterdam, Restaurant Dauphine in Amsterdam, zeer goed bereikbaar, 2 min lopen vanaf Station Amstel (uitgang Amstel). Direct opgevangen in het Restaurant door een gastvrij vriendelijk gastheer. Deze opende het samenzijn met de vraag of iedereen even wilde staan om goed de uitleg aan te horen, dit verliep vrolijk en duidelijk. De tafels stonden klaar, de afstand was goed en daten maar! Zoals altijd raken vrouwen vooral met elkaar aan de klets :-). 5 minuten per heer, en rouleren maar, van verschillende mannen hoorde ik dat het toch verrassend en inspirerend is om gesprekken aan te gaan, tot hun eigen verbazing, want er is een sterotiep beeld van "moet dit nu"?.. ! Ja, het is creatief, verrijkend, intensief...laat wat van jezelf zien, praat, kleed je gezellig aan, op tijd pauze, drankje en een heerlijk hapje. Complimenten voor de duidelijke- en prettige gastheer en "mannen, keep up the good work", al zijn we wat ouder, "for ever young", "go for it".

ik heb verschillende matches!

Elize Verkerk te Utrecht

Sterke punten
Ontspannen, gezellig, goed georganiseerd!

Zwakke punten
De gesprekken mogen van mij 6 minuten duren i.v.m. rouleren.En ik zou graag terughoren hoeveel JA er is gegeven op mijn date, ondanks mijn NEE!.
Dit hoor ik terug van verschillende mannen en vrouwen! Er zou eigenlijk een alternatief moeten zijn dat je dan toch alsnog op een persoon kunt reageren indien je wenst...waarom niet?

reacties: