VindEen.date

Na betaald te hebben voor een maand (€39.90)
Komt er een mail binnen van vindeen.date dat de betaling
Niet is binnen gekomen .Ik moest eerst de betaling afronden voor dat ze mijn profiel weer vrij geven.
Een paar dagen elke dag een mail met verzoek te betalen
Ik geageer hier op met verzoek eens te kijken want ik heb
Al betaald niks geen reactie ( nu 4 keer)
Ondertussen krijg je ook mailtjes van dames die dan zogenaamd reageren op mijn profiel klik je hier op dan is mijn profiel geblokerd om dat u niet belaald heeft.

Sterke punten
Oplichters van de eerste klas

Zwakke punten
Zeg gewoon dat je niet betaald hebt ze zitten toch ver weg
En reageren nergens op.

Bezoek VindEenDate.nl Reviews over VindEenDate.nl

19 reacties

Lees de vorige reviews en huiver. Blokkeer de automatische incasso van dat bedrijf. Bewaar het bewijs van betaling voor het geval dat ze een incassobureau op je afsturen. Naar je centen kan je fluiten. En ik denk dat alle profielen van vrouwen nep zijn. Dit is gewoon diefstal.
Waarschijnlijk komen de berichten van chatbots. Die sturen eenmalig een bericht om je te lokken om te betalen. Eenmaal betaald dan zijn ze verdwenen. Profielen van dames die je ziet zullen niet reageren.
Nepprofielen reageren alleen als je met credits moet betalen. Nogmaals blokkeer je bankrekening tegen incasso van die oplichter en licht je bank in. Misschien kunnen ze die betaling storneren.

De site is nog steeds niet actief.

Dat probleem heb ik ook, heb gewoon betaald en krijg nu weer een aanmaning, terwijl ik geen lid meer ben en het bedrag dat ik al had betaald, staat er nu weer bij + een nieuwe maand! Echte oplichters zijn het!!!! En hoe kom je van ze af, heb me namelijk afgemeld!

het zijn inderdaad oplichters, heb 1 keer 39,90 euro betaald, en een keer 89,70 betaald. kan fluiten naar mijn centen, ga wel aangifte doen bij de politie.

Hier jos nogmaals, ik wil iedereen aanraden om wel aangifte te doen bij de politie, anders stopt dit nooit natuurlijk. oplichters zijn het.

Hoi Jos, krijg je ook een mail van [email protected] [[email protected]! Zeggen dat ze namens de site om het geld vragen :-(

dag reinoud.
Nee ik heb tot heden nog niets gehad, maar wat niet is kan nog komen, ik ga zaterdag aangifte doen, de politie vertelde mij wel om zoveel mogelijk mensen te vinden om aangifte te doen, dan kunnen zij hier iets mee, dus zo veel mogelijk mensen a.u.b. aangifte doen, dan kunnen we deze pure oplichters de halt toe roepen.

Ik had 3 maanden terug voor 1 maand een premium account bij vindeendat online, en heb mijn account al verwijderd maar er blijven maar emails komen dat ik moet betalen.. Nu ook van [email protected] inderdaad.. Wat kan ik het beste doen, gewoon negeren (ook al loopt de incasso dan op tot honderden euro's natuurlijk)???????

Hoi Bram,

Ik krijg die ook steeds en vandaag kreeg ik weer een mail van ze, dat ik 85 euro over moet maken en anders komt er een incassobureau aan de deur! Wat moet ik doen?

Ja klopt heb precies het zelfde .heb nooit iets betaald. 1 maand gratis nu al paar schijn ik te moeten gaan betalen. Doe ik het niet krijg ik een .incasso op mun adres.
Ok kom maar op daarmee. Heb mail teruggestuurd met .rechtsbijstand enz.
Even kijken wat daar verder naar voren komt.
Groet marco

Hoi Marco, heb je nog bericht gehad van ze?

Het zijn echt allemaal mafia praktijken wat ze doen .
zo heb ik het gehad bij vindeendate.online wat volgens mij ook een onderdeel van ze is.
Ik heb deze site alleen maar bezocht en nadat ik de prijzen had gezien heb ik het afgesloten en mijn account weggehaald . Nog geen 5 minuten later krijg ik een mail in mijn box met de mededeling dat ik een ideal betaling had afgebroken en als ik niet meteen 93 euro betaalde dat ze een incasso bureau op me af zouden sturen .
Ik ben nog zo netjes geweest om via de mail aan te geven dat dit niet het geval was geweest en als ze dat wel vinden dat ik een herroeping doe maar krijg in het gebrekkig Nederlands terug dat ik als ik eraf wil gewoon moet betalen en via de fax mijn account moet beëindigen .
Uit voorzorg heb ik via de website een opzeg formulier gedownload en daar alleen de gebruikersnaam en mijn email opgezet verder niets om ze niet wijzer te maken dan ze al zijn .
Heb deze gefaxt naar een nummer in Zwitserland waar het moederbedrijf zit .
Hier heb ik een terugkoppeling van gehad dat het account na 3 maanden beëindigt zou worden .
Weer een mail er naar toe dat dit niet de normale gang van zaken is en dat er nooit spraken is geweest van een premium account en dat ze zich moeten houden aan de afspraken die gemaakt zijn .
En toch weer een mail met dreiging.en ineens was het profiel van mij weer online zonder dat ik het wist .dit zijn echt luizenstreken.heb dit ook aangegeven .
Heb een advocaat ingeschakeld de zaak voorgelegd en ik kreeg te horen dat
1 al zou je een ideal betaling afbreken ga je niet akkoord met de algemene voorwaarden .
2 ze mogen niet via de mail dreigen met incasso bij niet betalen ze moeten je minimaal 2 x aanschrijven en nog aangetekend ook n dan kunnen ze pas dreigen
vaak hebben ze niet meer van je dan een gebruikersnaam een IP en een email adres hier kunnen ze niet echt veel mee en willen ze dat toch doen dan moeten ze dat via de rechter doen en dan is het nog de vraag of ze hun gelijk krijgen .
Een ding bewaar alle mail die je krijgt van ze en de mail die je naar ze toe hebt gestuurd sta je alleen maar sterker ,

hallo ik heb het zelfde probleem gehad kom er niet van af omdat je account geblokkeerd is en als je betaald dan lukt ineens de transactie niet terwijl het wel afgeschreven is iemand tips mischien??

Ik ken dat probleem .Het zijn boeven .ik word al een half jaar bedreigd met mail dat ik moet betalen in het Engels
dan,weer in het Nederlands. De bedragen zijn telkens anders
Ik negeer nu alle berichten .ik heb een keer een boze mail gestuurd maar dat kwam ook niet door.

hoi Bram,
Ik had dus een ideal transactie afgesloten en krijg ze nu ook achter mij aan. Kunnen ze mij echt aanklagen of hoef ik niks te doen?

Hallo,

Ik heb inmiddels het zelfde probleem. Diverse mails met aanmaningen. Ik reageer er maar niet op maar het is zeer irritant dat ik word lastig gevallen.

Aad

diverse faxen verstuurd geen reacties alleen aanmaningen wat kan ik hier aan doen ??

Ze negeren alles ik heb een poos geleden ook een ideal betaling afgebroken en ik had binnen 5 min al de eerste aanmaning van ze .
Meteen erop gereageerd maar ze bleven aanmaningen sturen met bedreigingen van incasso.
Ik heb hierop mijn rechtsbijstand aangesproken met de vraag of dit kan en mag .
Hierop kreeg ik het antwoord dat ze geen poot hebben om op te staan als je een ideal betaling afbreekt dan ga je niet akkoord met hun algemene voorwaarden .
En dan heb je natuurlijk nog je herroeping recht van 14 dagen .
Dus gewoon niet meer reageren op de mails van deze schoften ze lappen toch alle regels aan hun laars .

This is to inform you that we represent the company Dateblaster AG, Zugerstrasse 6, CH-6330 Cham.
You made use of chargeable services from the online community kinky-datesnl. Your chosen user name jvkzozo8 and your email address [email protected] were recorded by our clients. Our client has recorded all input data and the IP address of the PC used for the booking in a legally admissible form.

REACTIE...

Hey there party people

Nice to hear from you again first of all I want to mention again that my name is not MacGyver but Donald J Trump

Im really pleased to hear from you again
we should take a nice cold beer on a sunny day just hang out and relax
If you take care of the beers, I will take care of some fine ladies just for some good company

for now that’s all. Let me know what you think and don’t forget the message. I tell you every time.

Fuck off!

geweldig toch..al een keer of 5 nu

Bezoek VindEenDate.nl Reviews over VindEenDate.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over VindEenDate.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden