flirtsite

1 Grote oplichterij als het gaat om het zoeken naar een partner om daarmee iets nieuws op te bouwen.
De site "Twoo" werkt zoals "Netlog.com" ook alleen maar complimenteren maar verder op afstand blijven. Met het enige verschil dat Netlog gratis is.

De "Netlog" op(l)(r)ichters hebben "Twoo" tot leven geroepen.
De tarieven, om wat meer priveleges te krijgen zijn te hoog in verhouding met wat je er voor terug krijgt. Een diamondstatus, zouden ze graag bij iedereen
willen terugzien. Ik heb 1 malig voor 1 week proef voor zo'n diamondstatus betaald (?9,95) om te kunnen bevestigen dat dit allemaal fake is!
Het viel mij direct op dat de site technisch slecht in elkaar zit! Het straalt ook geen vertrouwen uit naar mensen die op zoek zijn. Zeker als je "Twoo" vergelijkt met Relatieplanet of Lexa.

-Je bezoekersteller die reset zich niet als de maand om is! (deze loopt gewoon door)

-Er zijn vaak maar 3 a 4 dames online waarmee je kunt chatten! Ik heb het idee dat de redactieleden van "Twoo" ook niet meer chats kan realiseren door beperkte bemanning daar. Want ze beheren het volledige systeem wat betreft on-line en off-line status van de geregistreerden. Je denkt dat je met haar of hem praat,
maar feitelijk zit je de schoonheid van een redactielid te bekritiseren en/of te complimenteren in de hoop zo'n soort gelijke reactie te mogen ontvangen.
Nu je dit weet realiseer je dat het toch wel een zielige bedoeling is!

e-mailadressen uitwisselen tijdens een chat is uitdenboze en wordt vrijwel onmiddelijk bestraft met een beperking van je mogelijkheden binnen "Twoo".
En omdat je met een redactielid chat, wordt je daarop, op een vriendelijke manier gewezen dat niet te doen. Doe je dat toch, dan kunnen ze gelijk ingrijpen en blokkeren je account voor enkele uren of soms dagen. (Je zit gewoon "oog in oog" met de rechter)
De chatbox is uiterst traag.... dat kwam voor mij al onbetrouwbaar over. Vandaar dat ik een dame tijdens een chat voorstelde om via MSN verder te gaan.
Daarna lag mijn account voor enkele dagen plat en kreeg een berichtje van de redactie dat ik de spelregels van "Twoo" heb overtreden.
Achteraf begreep ik wel waarom!

Het computersysteem beheert ook alle matches door items, in volledig ingevulde profielen, met elkaar te vergelijken om daar zo een matchpercentage aan vast te knopen, wat weer vertrouwelijk moet overkomen bij degene die mogelijk bij je zou passen. Dat is de rede dat je vaak, van een geinteresseerde, een vriendelijk verzoek krijgt om je profiel zo volledig mogelijk in te vullen.
Het meest rechtvaardige is dat de minder aantrekkelijke mensen ook reacties krijgen. Maar de enige logische redenering hierachter is dat het commercieel doel voorop staat. Voor hen is het gevoel daar dat ze blij zijn gemaakt met een dode mus.

Daten en afspraken maken is er bij "Twoo" niet bij! Mij is het nog niet gelukt om een dame uit te nodigen ergens een terrasje te pakken. Terwijl ik heel veel leuke reacties kreeg zonder dat ik die betreffende had benaderd. Dat klinkt allemaal veel belovend maar je komt toch geen stap verder. Mensen waarmee je meer dan 1 keer hebt ge-chat verdwijnen spoorloos!
Ik kan ook nergens vinden waar ik mijn profiel kan verwijderen!
En mocht ik dat ergens lezen, geeft mij dat nog het gevoel dat ze mijn gegevens blijven gebruiken om mensen voor de gek te houden.

Als de tijd voor je diamondstatus voorbij is, wordt je dagelijks overgoten met leuke reacties van vaak de meest aantrekkelijke dames op "Twoo".
Ze vinden je plotseling een leuke vent om zo geld uit je zak te kloppen voor een verlenging van de diamondstatus. Merkbaar aan je postvakje "Vinden mij leuk"
Als je toch zo naïef bent en je betaald er weer voor, dan stort je bezoekersaantal algauw in en hoor je van degene die jouw leuk vond niets meer.
(Dit laatste is mijn kameraad overkomen)

Als laatste wil ik iedereen waarschuwen NIET voor deze sites te betalen.
Het is vaak Fake zoals ook de site "datesome1" en vele andere malafide datingsites. Kies voor een bonafide site zoals Relatieplanet, Knuss, Lexa, Badoo enz.....
Er zijn er echt genoeg waar je veel meer voor je geld krijgt.
Alleen ff googlen en reviews en ervaringen lezen van anderen op forums zoals deze.
Succes bij het vinden van je nieuw geluk......en wie weet hoef je niet zo ver.....en woont hij of zij gewoon bij je om de hoek.

Sterke punten
De site zit zo slecht inelkaar en komt zo onbetrouwbaar over dat je maar 1 keer de fout maakt om geld over te maken voor dat je erachter komt dat je wordt opgelicht!

Zwakke punten
Geen dates mogelijk!

Bezoek Twoo Reviews over Twoo

4 reacties

Goede review. Weet je wat je kunt verwachten op deze site.

Deze reactie slaat nergens op^. Ik ben al drie maanden lid en heb al leuke dates gehad. Alles waar je over klaagt ligt aan jezelf. Je HOEFT niet te betalen, en als je hotmailgegevens en vrienden online staan komt dat doordat je dat ZELF ergens aangeklikt hebt.

Zeer goede reactie, Ik heb ook al deze ellende aanvaren. En michel liegt dat het barst want hij is iemand van het twoo-team zelf
Als je gegronden kretiek geeft krijg je er zeker een reactie over heen van iemand die zeer positief is over twoo. Dit is gewoon onzin. Twoo is bedrog en oplichterij

wat ze allemaal zeggen, is niet waar. ik ben geen twoo redactielid en betaal niet voor twoo. ik vind het een zeer goede site en krijg veel aandacht van de mannen en heb ook eimails uitgewisseld. ben daarvoor niet geblokkeerd. echt alle lof voor deze site.

groetjes, jeannie

Bezoek Twoo Reviews over Twoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Twoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden