CoachGregAdams

CoachGregAdams

Als je als serieuze man eens op Tinder kijkt lijkt het wel of je op een buitenaardse planeet rondloopt. Wat is er toch gebeurd? Waarom zie ik zoveel rare vrouwen vol tatoos? Waarom zoveel vrouwen die afgeven op de kwaliteit van mannen? Die maar geen man kunnen vinden en niet alleen op Tinder maar op tal van andere datingsites staan ingeschreven? Waarom zijn de alleenstaande moeders steevast 'trots' , maar tegelijkertijd ongelukkig?

– ga naar youtube
– ga naar kanaal CoachGregAdams
– een goede recente video: Promised everything, but gave them nothing

Zeer aan te bevelen!
En voor veel blue-pill mannen een eyeopener.

Sterke punten
Veel vrouwen

Zwakke punten
Kwantiteit is geen kwaliteit

Bezoek Tinder Reviews over Tinder

4 reacties

Klopt dit verhaal , allemaal een prachtig leven en geen vent die deugt ,en aan zelfreflectie hebben de "dames" nooit gehoord , laat staan toegeven of inleven en geen empathie hebben terwijl zij dit van de mannen verwachten !!!

Behalve coach greg adams heb je ook nog 'undead chronic' die vanuit MGTOW perspectief commentaar geeft op artikelen. Bijv. artikelen over vrouwen die maar moeilijk een man kunnen vinden omdat ze zo hoog opgeleid zijn en er te weinig hoog opgeleide mannen zouden zijn. (golddigger alert!)

@MGTOW Ik vroeg me af waarom je zoveel reviews plaatst? Is dat om soort van reclame te maken voor MGTOW?

Lijkt me op zich zonde om de handdoek in de ring te gooien. Er zijn wel 'goede' vrouwen alleen die vind je niet op dating sites/apps denk ik. Een beetje leuke/aantrekkelijke vrouw heeft dat gewoon niet nodig.

De vrouw-man ratio is overigens buiten proportie, ik weet dat op dating sites het oploopt tot 1:15. Voor Tinder zal dat niet veel anders zijn. En dan heb je nog de laagdrempeligheid die er voor zorgt dat mannen meteen over gaan op vieze praat en de vrouwen die er dan zijn meteen wegjagen. Wat overblijft zijn verlaten profielen.

Ik moet wel bekennen dat je gelijk hebt qua arrogantie van de vrouwen op Tinder en soortgelijke apps. Soms gewoon echt een waslijst aan eisen en er zelf niet eens knap uit zien. Zelf-reflectie is inderdaad een schaarste.

Ik voel me verleid om mij toe te geven aan jouw 'visies' MGTOW, echter wil ik niet toe geven aan deze verbitterdheid. Ik denk dat veel mannen ook heil zoeken op dating sites en apps vanwege bepaalde zaken zoals - in mijn geval - enige onzekerheden.

Ik ben bijvoorbeeld niet heel lang, zo'n 1.70, wat gewoon k-u-t is in het land van de langste mensen (en dus vrouwen) ter wereld. Maar wat moet je dan doen? Verhuizen naar een ander land?

Doet natuurlijk niet af aan het feit dat we eigenlijk de dating sites en apps moeten weerstaan, hoe verleidelijk ze ook zijn, ze hebben mij in ieder geval meer teleurstelling opgeleverd dan positieve ervaringen. Ik denk dat we telkens vergeten dat ze er zijn om aan ons geld te verdienen - niet omdat ze zo van goede wil zijn.

Als je eenmaal red-pill bent dan vallen je dingen op die je eerst niet herkende. Het is goed om dit soort ervaringen te delen met andere mannen, want teveel mannen accepteren teveel shit van vrouwen zonder dat ze het door hebben.
MGTOW en verbitterdheid zijn overigens wel 2 verschillende dingen. Juist doordat het verkrijgen van een vrouw of vriendin niet meer het belangrijkste in je leven is ga je meer voldoening uit andere zaken halen. Pak je bijvoorbeeld die hobbies op of begin je een zaak voor je zelf. MGTOW betekent ook niet dat je helemaal niet date of geen omgang met vrouwen hebt. Je zult alleen niet zo snel gaan samenwonen, zeker niet trouwen. Gaat vanzelf eigenlijk als je niet toegeeft aan de rare en grillige eisen van de moderne vrijgezelle 30+ vrouw. Kijk maar eens naar de videoos van coach Greg Adams. Deze man is allesbehalve verbitterd, heeft een goed leven, is fit, succesvol, maakt grapjes, maar is toch ook een MGTOW. Bekijk eens wat videoos over bijv. dating en dan ga je een hoop herkennen.

Bezoek Tinder Reviews over Tinder

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Tinder
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden