Oplichters

Slechte website die niet goed werkt. Berichtjes die je stuurt komen bij andere personen terecht en er zitten ontzetten vel nepprofielen op.

Vragen stellen via de email werken niet want je krijgt geen antwoord en als je eenmaal een abonnement hebt genomen wordt het dus ook heel moeilijk om hier vanaf te komen.

Ik zou zeggen niet aan beginnen.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Alles

Bezoek Stiekempjes.com Reviews over Stiekempjes.com

13 reacties

Je reinste oplichting die site, je krijgt standaard 1 reactie per dag, interesse van knappe vrouw maar reageert verder niet, geld kwijt, stopzetting gevraagd van abonnement maar geen reactie ! Weet iemand hoe je abonnement en profiel kan stoppen ? Op de site is dit niet mogelijk, oplichters !

Ik kan alleen maar bovenstaande reactie bevestigen. Ze beweren meer dan 173.974 actieve leden te hebben, maar er komt geen reactie. Soms 1x per dag, maar wanneer je daar op reageert wordt er niet meer gereageerd.

ik ben ook zo dom geweest om me in te schrijven,begin er niet aan het zijn een bende oplichters ,je abonnement of profiel kan je niet stop zetten , en als je een bericht stuur antwoorden ze niet
ik weet niet hoe ik van die bedriegers af kom en versta niet dat dat allemaal kan

Ik heb mijn HIPAY account waar de betaling op doorging geopend en daar het actieve abonnement stopgezet na de lopende periode, dus via die weg kan er alvast geen geld meer afgeboekt worden, benieuwd of ze dan wel reageren, briefje naar Engeland sturen kan ook nog ! Pure oplichting dus, maar ik ga alvast niet meer betalen, gelukkig maar 2 maande betaald :-)

Hoe zet je alles stop? ik wil voor deze site geen bal meer betalen.. pure oplichting. Kan iemand helpen?

je moet eerst een account bij Hipay aanmaken.

Dan inloggen en naar "abonnementen" gaan (links menu).

Je zou nu een tabel moeten zien met je abonnement (nr en naam), de kost, wanneer hernieuwd en dan nog een vuilnisbakje en detail.

Klik op het vuilnisbakje en confirmeer.

Als ik mij goed herinner maken ze je wijs in het begin dat het abonnement niet automatisch hernieuwd...gewoon niet te geloven dat zo'n oplichters zomaar hun gang kunnen gaan.
Hipay krijgt van mij ook geen business meer - blijkbaar geven die ook service aan online casino's.

groetjes, Peter

Bedankt Peter; je moet dus eerst de bevestiging van de activering van uw HiPay rekening doorvoeren als dat nog niet gebeurd was; dit is wat je wellicht bedoelt met account aanmaken. En zolang dit niet gebeurd is kun je niet stopzetten en verlengen ze automatisch de snooddaarts.

U heeft gelijk, bedankt voor de precisie Rene. Ik heb hier ergens een reactie geplaatst met een direct bericht aan die kl**tz*kken van HiPay in het Frans. Die gebaren van krommen haas..."uw transactie is gevalideerd dus kunnen we er niks aan doen". Tjah, ik heb hun duidelijk gemaakt dat als ik nog Hipay zie verschijnen als medium voor betaling dat ik er ook niks kan aan doen dat ik het zaakje niet meer betrouw.
Als je hulp nodig hebt hoe je wegwijs kan geraken op de site van Hipay hoor ik het wel...

Vandaag heb ik het adres van "Stiekempjes.com" waar de stichting zou verblijven opgezocht via Google, het staat dus leeg. Het betreft twee adressen naast elkaar. Nummer 26 en 27. Beide panden staan te huur bij een makelaarskantoor. Schrijven naar Engeland heeft dus ook totaal geen zin!!. Wie weet het rekeningnummer van Stiekempjes.com??? Ik kan er niet achter komen. Alvast bedankt!!

ik heb een account aangemaakt bij hipay om de abonnement van stiekempjes.com stop te zetten. maar de hipay account heeft een eigen rekeningnummer en ik heb betaald met ideal via mijn bankrekening nummer, dus als ik op abonnement klik in hipay dan krijg ik dus een leeg veld, omdat ik niet via mijn hipay rekening heb betaald, maar via mijn bankrekening. hoe krijg ik dat abonnement op die manier weg met hipay?

alvast bedankt

Ik ben blij dat ik nog niks betaald heb en eerst ben gaan googlen voor ik een euro heb overgemaakt naar deze club. Hoewel veel mensen de boot zijn in gegaan ben ik blij dat dit hier wordt besproken zodat andere mensen gewaarschuwd worden. Deze site profiteert van alleen staande bij mij zijn de alarm bellen afgegaan toen ik mij had aan gemeld (nog niet betaald en geen foto s geupload) en benaderd werd door profielen van schaars geklede dames van 18 jaar ( ik ben 46 jaar) ik vond dat verdacht . Ik dacht toen hee ze willen mijn hoofd dol draaien want laten we eerlijk zijn welke wat oudere man zou niet een jongere bloem willen voor seks vandaar dus dat ik ben gaan googlen . Ik heb nog een tip bij matchprive (ben ik ook niet ingetrapt) is het niet anders trap er niet in laat uw hoofd niet dol draaien door een mooie schone van 18 jaar

Ik ben erachter gekomen (met hulp) dat de eigenaar/eigenaren een "woonadres" hebben in Panama. De wetgeving uit Hong Kong zoals beschreven in de Algemene voorwaarden is grote onzin. Het is misleiding en niets anders. Hong Kong valt niet meer onder de Engelse wetgever (lees adres in Engeland). Het adres in Engeland is ook onzin, zijn twee leegstaande panden welke te huur staan bij een plaatselijke makelaar. Totale misleiding dus!! Het enige wat we mijns inziens kunnen doen is de site plat gooien met een virus. Maar wel een virus die alle bestanden wist, adres gegevens, bankgegevens enz... Wie kan dat of wie weet iemand die dat kan?

Oplichters zijn het en als je contact met klantenservice wilt opnemen dan komt er geen reactie.
Het abonnement zou NIET automatisch verlengd worden, ik had ruim een maand voor het verstrijken van mijn abonnement via de mail aangegeven dat ik uitgeschreven wilde worden en mijn abonnement niet wil verlengen.
Geen reactie maar wel mijn abonnement verlengd.
Wat wel helpt is om contact op te nemen met Hipay.com in België, het verhaal uit leggen en dan schrijft dit bedrijf je automatisch uit.
Het bedrijf in België, Hipay.com verzorgt alleen de betaling en heeft verder niets met de site ,,Stiekempjes" te maken.
Word nooit abonnee van deze site, het is weggegooid geld en je kom er moeilijk van af.

Bezoek Stiekempjes.com Reviews over Stiekempjes.com

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Stiekempjes.com
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden