Kosten

Deze vraag heb ik gesteld per mail:
Voordat ik iemand op bezoek krijg of telefonisch contact plaatsvind wil ik graag iets weten over de kosten via de email.

Als antwoord krijg ik dat het inkomens afhankelijk is en mijn woonplaats moet opgeven. Mijn woonplaat terug gemaild en krijg dan te horen dat ik de consulent in mijn regio moet bellen.

Nog maar eens zelf gemaild, met dat ik niet wil bellen zonder iets te weten over kosten. Mijn vraag is simpel te beantwoorden bij inkomen tussen ??? en ??? kost het zoveel enz.

Komt als antwoord wij kennen Uw persoonlijke situatie niet.

Zo gaat het nog even verder met de mail en als klap op de vuurpijl zeggen ze laat Uw telefoonnummer achter dan nemen wij contact met U op.

Ze weten vanaf de 1ste mail wat ik niet wil en keer op keer blijven ze erop hameren dat ik moet bellen of hun mij willen bellen volgens de laatste mail.

Mijn conclusie is dat ze op huisbezoek willen komen om je proberen in te palmen zodat je met deze stichting in zee gaat.
In mijn geval wilde ze dit dus telefonisch doen.
Naar mijn mening heeft deze stichting malafide trekjes.

Sterke punten
Tot nu toe geen.

Zwakke punten
Weigeren via mail om ook maar iets te zeggen over de kosten.

Bezoek Stichting Date Reviews over Stichting Date

7 reacties

Als ze geen prijs noemen dan is het altijd duur. Ik vind het belachelijk dat de prijs afhankelijk is van je inkomen. Als je groenten en fruit koopt op de markt of brood bij de bakker, dan hoef je toch niet te vertellen wat je inkomen is? Waarom dan wel bij een relatiebureau die gebakken lucht verkoopt?

Sinds wanneer zijn relatiebemiddelingsbureaus stichtingen? Of gebruiken ze alleen de naam "Stichting"? Dat is dan wel misleiding. En een inkomensafhankelijke prijs? Volgens mij mag dat niet eens.

Hieronder een quote uit hun 1ste mail:

"De bijdrage voor de dienstverlening is bij Stichting Date naar draagkracht en wordt door de consulente met u besproken tijdens het informatieve gesprek. Het hangt van uw inkomen en uw persoonlijke omstandigheden af.
Als u mij uw woonplaats laat weten kan ik u met de dichtstbijzijnde consulent in contact brengen."

Lees de review van 14 juli 2014 dan ben je er wel van overtuigd dat het geen stichting is maar afpersers. Bij die man denk ik niet dat ze hem aan een vrouw helpen, wel aan een rekeningen en aanmaningen.
Dat zou bij jou ook het geval kunnen zijn als je met ze in zee gaat. Wel maandelijks de rekening betalen maar geen vrouw, of een vrouw die 200 km ver weg woont en totaal niet bij jou past en jij past niet bij haar. Mocht je wel bij elkaar passen dan is dat stom toeval.

Het feit dat ze zeggen dat de kosten van het lidmaatschap afhankelijk is van jouw inkomen en persoonlijke situatie denk ik dat ze er een zo hoog mogelijk bedrag willen vragen aan jou en jou thuis willen overhalen. Ik denk dat het personeel op getraind wordt. Als de consulent eerlijk is en niet zo veel geld wilt vragen, dan wordt ze ontslagen.

Valt het jullie niet op dat Stichting Date op geen enkele review reageert?

Ik vind het erg jammer om te horen dat jullie zo over Stichting date denken. Ook bij mij waren de kosten naar draagkracht, een methode die inderdaad niet zo vaak meer gebruikt wordt. Echter was het voor mij niet duurder dan een andere relatiebemiddelaar en vind ik dat Stichting date mij super geholpen heeft.

@Antoon,
Heb hier mijn eigen ervaring geschreven. Het is dus niet is wat ik denk over deze stichting maar iets wat ik zelf ervaren heb.

Bezoek Stichting Date Reviews over Stichting Date

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Stichting Date
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden