Super

Was een erg leuke sfeer, goede verdeling man vrouw, leuke seting

Sterke punten
Contact

Zwakke punten
Nvt

Bezoek SpeedDaten.nl Reviews over SpeedDaten.nl

13 reacties

Wat heeft het gekost en wat heeft het opgeleverd?

Kost volgens de site 29,- en heeft in elk geval een leuke avond opgeleverd.

Ga met wat vrienden naar de kroeg en voor 29 euro heb je aardig wat bier en vermoedelijk minstens zo veel kans op wat vrouwelijk schoon.

Het voordeel van deze setting is dat je er vanuit mag gaan dat die vrouwen single en zoekende zijn en ook nog binnen een gewenste leeftijdsgroep zitten. Dat moet je in de kroeg nog maar allemaal afwachten, dus ik snap wel dat mensen deze keuze maken.

Het blijft mij verbazen dat er zo er zoveel speed dates zijn. Je zou verwachten dat na een paar jaar de meeste mensen al voorzien zijn van een partner of niks gevonden hebben en ermee gestopt zijn. Het lijkt er op dat men gaat voor een gezellige avond en niet in de eerste plaats om een partner te ontmoeten.

@Dirk. Heb je even gekeken hoe vaak en in welke plaats en voor welke leeftijd die speeddates zijn? Nee, heb je niet gedaan, net zoals je niet goed gelezen hebt dat iemand een geestelijke beperking zegt te hebben, die jij dan vervolgens gaat afzeiken op zijn slechte Nederlands. Man, man, man...wat ben jij een sneu figuur. En dan doen alsof het aan vrouwen ligt dat jij single bent.

Het succespercentage wordt angstvallig geheim gehouden. Nog erger, men liegt hierover want een 'match' is al een match bij een eenzijdige like. En dan lees je in reviews veel gezelligheid maar geen prive dates (vervolg). Ach ja velen vinden het ook leuk om aan een loterij mee te doen ook al winnen ze nooit wat.

@MGTOW. Hoe moeten ze weten wat een succespercentage is en wat versta jij daaronder? Een keertje seks of samenwonen, een fling, trouwen en kinderen krijgen? Wat is volgens jouw een succespercentage? Waar meet jij succes aan af? Ik kan het wel een beetje zeggen. Ik heb nog met vrij veel dates contact, omdat dat contact leuk was en jij met 0. Veel succes man

@Michael; je denkt te moeilijk..... Bij speeddaten moet je op een lijstje invullen wie je leuk vindt. Dat noem ik een like. Als iemand van het andere geslacht die persoon ook een like geeft heb je een wederzijdse like oftewel een match. Die zijn dus bekend bij de organisatie. Hoe moeilijk is het om deze matchkans eerlijk te benoemen. Maar men geeft de 'like'-kans. Is er geen match dan mag je niet nog een keer gratis mee doen want je hebt een like gegeven en volgens hun is dat een match. Bij een echte match is het natuurlijk aan de deelnemers wat ze er mee doen, sex trouwen noem maar op. Iedereen snapt dat de organisatie daar geen invloed op hebt.
Mijn inschatting (op basis van groepsgrootte, leeftijdscohort) is dat de echte matchkans niet meer dan 5% bedraagt.

Ik denk dat na een wederzijdse match er men na een date er achterkomt dat men toch niet bij elkaar past. Hoe hoog dat percentage is lees je niet op Speeddates.

@Dirk. En waar komt die gedachte bij jou vandaan? Enig onderzoek gedaan, veel mensen gesproken met ervaring of roep je maar weer eens wat of ben jij stiekem paranormaal begaafd?

@MGTOW. Jouw schattingen en cijfers hebben al zo vaak de officiële cijfers tegengesproken. Dat andere verhaal over match en like heb ik hier één keer gelezen. Jij vaker?

Het slagingspercentage van First Dates is slechts 0,68 procent, zo blijkt uit het onderzoek van De Volkskrant.
Dat is wel erg laag, waar ligt dit aan?

@Michael: de echte kans kun je zelf makkelijk herleiden dmv groepsgrootte en leeftijd. Vaak een leeftijdschort van 10 jaar. Ga uit van like percentage van mannen van 50% en dat van vrouwen 20%

Bezoek SpeedDaten.nl Reviews over SpeedDaten.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SpeedDaten.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden