Betalen

Een advertentie geplaatst, die werd weggehaald omdat er twijfels waren of ik echt 36 was en ze wilde mijn ID zien. En om andere redenen steeds verwijderd met het verzoek “iets” aan te passen eraan.

PRECIES de zelfde advertentie op een ander account gezet, meer dan 30 euro uitgegeven voor banner, opvalsticker, omhoog bellen etc. Raar genoeg nooit verwijderd of offline gehaald.

Ook een klacht over Dirk.

Deze mongool loopt echt constant te refreshen op 1 of andere manier bij de sexjobs reviews alsof hij de eigenaar is. Heeft vast meldingen aangefinkt zodat hij weer binnen no-time irritant loopt te commenten. Ziet er ook echt niet uit dat een review een half uur is geplaatst en hij alweer commentaar heeft. En het zijn altijd sexjobs-verdedigende comments dus waarschijnlijk runt deze mongool de site of is de site van z’n grootvader geërft. Irritante gozer dit.

Sterke punten
De gedachte dat Dirk overlijd aan een chronische ziekte

Zwakke punten
Dat Dirk nog steeds hier bij de reviews aanwezig is en alleen maar troep loopt uit te kramen en raar genoeg eigenlijk sexjobs 9 van de 10 keer verdedigd.

Bezoek Sexjobs.nl Reviews over Sexjobs.nl

10 reacties

Aangevinkt* excuses. Zullen er wel meer grammatica/spel fouten te vinden zijn 😂

Over welke Dirk heb je het? Ik verdedig Sexjobs niet. Die site wilt alleen maar geld verdienen. Ik ben geen eigenaar van Sexjobs. Ik heb een normale baan. Als ik hoe was zou ook een normale baan zoeken en een cursus Nederlands volgen en stoppen met schelden.

Correctie
hoe = jou

Het interesseert mij geen reet of dit correct Nederlands is of niet, jij hebt het in ieder geval begrepen en erop gereageerd. Een volwassen man met een baan hoeft zich niet zo druk te maken om mijn spelling en grammatica hahaha zielig geval. Dus dit is waar jij bezig mee bent naast je werk? Constant op deze site zitten ofzo..

Het baart mij zorgen dat je om 7:00 s’ochtends al op de site zat. De definitie van geen leven hebben.

@Ellis
Maak je geen zorgen om mijn. Ik heb niks beters te doen als ik in de trein zit op weg naar het werk. Je gebruikt vreemde woorden.
refreshen = opfrissen Ik snap niet wat je hiermee bedoelt.
commenten = commentaar/kritie geven, overbodig gebruik van het engels.
Met schelden maak je jezelf belachelijk, omdat je geen redelijke argumenten kan geven.

Ik geef niet alleen reacties op reviews van sexjobs, maar op veel sites, maar niet alles.

Ik heb gekeken naar de site sexjobs, ziet er betrouwbaar uit.
Grappige advertenties, maar sommige advertenties vind ik niet geloofwaardig.

Ik vind het wel een teken van minachting naar de klant van de reactie om geen reactie te geven als een advertentie niet wordt geplaatst. Er zijn wel erg veel regels opgesteld om een advertentie te plaatsen. Daar mag de redactie wel rekening mee houden, dat iemand per ongeluk een regel overtreed.

Helaas kan ik de linkjes hier niet plaatsen omdat het als spam word gezien.

- na het inloggen een webpagina refreshen om de nieuwste wijzigingen te zien

Source : woorden punt org

com·men·ten (commentte, heeft gecomment)
1
een reactie achterlaten op een website

Source : Van Dale NL gratis online woordenboek

——
Als je ook de tijd en moeite had genomen in je trein reis om een keer iets op te zoeken via een gratis online woordenboek, had dat je kennis meer omhoog gehaald dan elke dag een flinke dosis datingwebsites. Als jij toch zoveel op internet zit, snap ik niet waarom je moeite hebt met zulke termen. Jij maakt je meer druk dan ik om mijn eigen spelling en grammatica. Bestaat je leven hier uit? En beetje op elke reactie hier reageren?

Ik ben hier de gene die geen goed argument heb omdat ik loop te schelden. Maar jij wilt mij hier een soort van verbeteren steeds haha. Terwijl ik zelf heb aangegeven dat er misschien een paar fouten in kunnen zitten. Waarom wil jij je zelf dan bewijzen met dat corrigeren als ik vragen mag? Ik vind het knap dat je als volwassen man dit kan lezen en begrijpen maar je er zo erg aan stoort dat je zelfs vergeet dat al die woorden in de woordenboek te vinden zijn.. Vind het bijna zielig voor je. En ik heb mijn analyse gedaan op je reactie’s, het lijkt er wel degelijk op dat jij over het dolle bent door sexjobs en het een geweldige website is voor je. Zo geweldig dat je na één reactie al meteen binnen dertig minuten een reactie hebt klaar staan 😂 Gek genoeg loop je de site ook constant te verdedigen. Vergeet trouwens niet op werk je pauze te houden en je maag te vullen, hoop dat deze website niet al te belangrijk voor je is dat je zelfs je eigen vergeet ;(

Ik vind de site sexjobs een grappige site maar ik zal er geen gebruik van maken.
Einde discussie.

Lol. Dirk ouwe sexjobs comments plaatser x). Hoe durf je x). Hij doet toch niks verkeerd. Jullie lijken wel getrouwd.

Bezoek Sexjobs.nl Reviews over Sexjobs.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Sexjobs.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden