Fake - lees de Algemene Voorwaarden maar...

Fake - lees de Algemene Voorwaarden maar...

Onder punt 5. Aansprakelijkheid - Voorwaarden is te lezen:

"Gebruikers van de website dienen zich er vervolgens van bewust te zijn dat verschillende profielen en bijdragen een entertainende bedoeling hebben en fysieke contacten dan ook niet in alle gevallen mogelijk zijn. Wij behouden ons uitdrukkelijk het recht voor om bepaalde gesprekken tussen profielen op de website te sturen via zelf gecreëerde profielen. Sex Book kan onder geen enkele omstandigheid aansprakelijk gesteld worden voor directe of indirecte schade welke voorkomt uit het gebruik van de website en service van Sex Book.

Sex Book, onderdeel van Connect Web Development , onttrekt zich daarbij van alle aansprakelijkheid in de mate dat is toegestaan door de wetgeving. Dit gebeurt ongeacht de aard van de actie, voor handelingen of veronachtzaming van andere leden en gebruikers."

Sterke punten
Ze hebben zich door deze clausule in de Algemene Voorwaarden waar leden mee accoord dienen te gaan wettelijk ingedekt voor een constructie die anders zonder meer als oplichterij aangemerkt kan worden.

Zwakke punten
Mensen die de Algemene Voorwaarden niet lezen laten zich oplichten, met name als ze credits aanschaffen om in kontakt te komen met fake profielen.

Bezoek SexBook.nl Reviews over SexBook.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SexBook.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden