Sex Scoren

Sex Scoren Dating is een unieke casual datingsite voor alle mannen en vrouwen vanaf 18 jaar, die het spannend vinden om sex dates te hebben met andere gelijkgestemde mannen en vrouwen. Deze site bestaat zelf uit duizenden mannen en vrouwen, die net als jou op zoek zijn naar chatcontact, seks dates, erotiek, liefde en meer. Dagelijks blijven er ook nieuwe aanmeldingen binnen komen. Dit heeft de site vooral te danken aan de vele succesverhalen. De kans op het vinden van een eigen sex scoren date is dus vele malen groter dan op andere soortgelijke datingsites. Lijkt dit je spannend en wil je ook een eigen sex date scoren? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op deze spannende casual datingsite. Het aanmeldproces op deze site is heel eenvoudig en neemt slechts enkele minuten van je kostbare tijd in beslag. Je hoeft je verdier niet druk te maken met de betrouwbaarheid van de site en de veiligheid van je persoonlijke gegevens. Alle gegevens worden veilig opgeslagen en nooit verder verstrekt aan derden. De gegevens worden ook niet verstrekt voor commerciele doeleinden. Je kunt dus zorgeloos op een veilige en discrete manier over en weer berichten uitwisselen met andere gebruikers. De site is verder heel overzichtelijk en handig in gebruik. Als je eenmaal op de startpagina van de site bent, zie je in een oogopslag waar je je kunt aanmelden, wat de ervaring zijn van personen, die je zijn voorgeweest op deze site en meer. Wil je dus vandaag nog een spannende seks date scoren? Meld je dan direct aan en ga aan de slag met het vinden van je date.

Doelgroep

Sex Scoren Dating is een unieke datingsite welke speciaal is ontwikkeld voor alle volwassen mannen, vrouwen en of koppels, die het spannend vinden om een seks date te scoren met andere onbekende mannen, vrouwen en of koppels. De site bestaat uit duizenden leden, dus het vinden van een avontuurlijke seks date is vele malen groter dan op andere soortgelijke datingsites.


Aanmelden

Heb je een bezoekje gebracht aan Sex Scoren Dating en ben je geinteresseerd geraakt in de diensten van de site? Dat is dan heel super! Je kunt je op elk moment van de dag geheel gratis aanmelden op de site om ook een eigen sex date te scoren. Je kunt je aanmelden door op de startpagina van de site te klikken op het tabje 'registreer nu gratis!'. Er komt dan een online aanmeldformulier tevoorschijn welke je kunt invullen en versturen. Dit zelfde formulier tref je ook aan op de startpagina van de site zelf onder het kopje 'Registreer gratis!'. Je geeft in dit formulier onder andere aan of je man, vrouw of stel bent en of je zelf op zoek bent naar andere mannen, vrouwen of stellen. Je geeft verder een gebruikersnaam naar keuzen, wachtwoord naar keuze en werkende e-mail adres in. Na het aanmeldproces succesvol doorlopen te hebben en de aanmelding ook bevestigd te hebben, kun je meteen aan de slag met het vinden van een spannende Sex Scoren Date.


Prijzen

Een ieder, die ook een spannende seks date wil scoren via deze sit kan zich geheel gratis aanmelden. Niet alleen het aanmeldproces, maar ook het aanmaken van een profiel en het doorzoeken van profielen van andere gebruikers is geheel gratis. Je betaald alleen voor het verzenden en ontvangen van berichten. De bijdrage wordt gedaan in de vorm van credits. De credits worden op deze site in creditbundels verkocht. De kosten hiervan zien er als volgt uit: XSMALL, 50 credits, 10 berichten/ €1,30 per bericht, €13,00 SMALL, 100 credits, 20 berichten/ €1,25 per bericht, €25,00 MEDIUM, 170 credits, 34 berichten/ €1,15 per bericht, €39,00 LARGE, 375 credits, 75 berichten / €1,00 per bericht, €75,00 XLARGE, 695 credits, 139 berichten/ €0,90 per bericht €125,00


Profiel verwijderen

Personen die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van Sex Scoren Dating, hebben de mogelijkheid om hun profiel snel en eenvoudig te verwijderen van de database van de site. Je kunt je profiel verwijderen door in te loggen op de website en in het menu te klikken op het tabje 'instellingen'. Er komt dan een nieuwe webpagina tevoorschijn waar je aan de onderzijde kunt klikken op het tabje 'mijn account verwijderen'. Na je keuze bevestigd te hebben wordt je profiel direct verwijderd van de databases van de site.


Contact gegevens

Mocht je nog vragen en of opmerkingen hebben met betrekking tot de diensten van Sex Scoren dating, dan heb je als eerst de mogelijkheid om de lijst met meestgestelde vragen door te nemen. Klik daarvoor aan de onderzijde van de webpagina op het tabje 'FAQ'. Is je vraag nog steeds niet beantwoord, dan kun je contact opnemen met de klantenservice via het online contact formulier. Dit formulier kun je benaderen door aan de onderzijde van de webpagina op het tabje 'contact' te klikken. Je kunt daarnaast ook een e-mail sturen naar [email protected] In alle gevallen proberen de klantenservice medewerkers alle gestelde vragen naar wens te beantwoorden.


Sex Scoren Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Sex Scoren.

Bezoek Sex Scoren

Schrijf je eigen review