SeniorenGeluk - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 10 oktober 2018
SeniorenGeluk Logo
 1. SeniorenGeluk informatie
 2. Opzeggen
 3. Kosten
 4. Over SeniorenGeluk
 5. Gratis inschrijven
 6. Leuke features
 7. SeniorenGeluk Reviews
 8. Schrijf ook een review over SeniorenGeluk

Niet tevreden over SeniorenGeluk? Probeer dan eens 50plusMatch.

SeniorenGeluk informatie

SeniorenGeluk.nl brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact. SeniorenGeluk.nl is een besloten datingcommunity en uitsluitend toegankelijk voor deelnemers. Aangezien aanmelden verplicht is kunnen wij snel ingrijpen wanneer er zich mensen aanmelden die het niet zo nauw nemen met de gebruiksvoorwaarden die binnen de datingcommunity gelden.

Wie zich gratis aanmeldt bij SeniorenGeluk.nl krijgt onder meer een eigen profiel, een eigen mailbox en uiteraard de mogelijkheden om geschikte kandidaten uit de database te filteren. Als je even niet gezien wilt worden door de andere deelnemers kun je jouw profiel tijdelijk verbergen. Deelnemers waarvan je geen reactie meer wenst te ontvangen kun je eenvoudig blokkeren.

SeniorenGeluk Details

Hits: 14470

URL: http://www.seniorengeluk.nl/

Categorieën: Senioren Dating

Reviews: 0

Opzeggen

Jouw profiel bij SeniorenGeluk uitschrijven of alleen je SeniorenGeluk abonnement opzeggen is eenvoudig. Wie zich bij SeniorenGeluk uitschrijven wil, gaat naar Instellingen links in het scherm.. Vervolgens dient op de knop Mijn Account geklikt te worden, die zich bovenin het scherm bevindt. Opzeggen van SeniorenGeluk kan door in het dan volgende scherm op de link voor Uitschrijven SeniorenGeluk te klikken. Na het invullen van een reden voor SeniorenGeluk opzeggen kan de optie Account Verwijderen worden aangeklikt.

Kosten

SeniorenGeluk biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een SeniorenGeluk VIP Lidmaatschap. Met dit VIP lidmaatschap kun je onbeperkt berichten sturen, extra foto's van leden bekijken en uitgebreid zoeken. Bij inschrijving voor een VIP Lidmaatschap worden door SeniorenGeluk kosten berekend. Voor 14 dagen kun je € 14,99 aan SeniorenGeluk betalen en voor 30 dagen zijn de SeniorenGeluk kosten € 27,99. Voor een VIP Lidmaatschap van 180 dagen zijn de kosten van SeniorenGeluk € 99,99.

Over SeniorenGeluk

SeniorenGeluk is een datingsite die zich richt op senioren die opzoek zijn naar een nieuwe vriendschap, leuke date of een serieuze relatie. Deze datingsite brengt singles op een eenvoudig, betrouwbare en discrete manier met elkaar in contact. SeniorenGeluk.nl is een besloten datingcommunity en uitsluitend toegankelijk voor deelnemers. Als je gebruik wil maken deze datingsite is het vereist om je eerst in te schrijven. Na het aanmelden op de datingsite heb je de mogelijkheid om een eigen dating profiel te maken. Deze datingsite is één van deze leukste datingsites voor senioren. Je zal snel merken dat je hier leuke mannen en vrouwen zijn van vijftig jaar en ouder waar je mee kunt daten.

Contact leggen is op deze datingsite erg gemakkelijk. Er is een chatfunctie waar je ook nog eens gebruik van kunt maken om elkaar beter te leren kennen voordat je besluit om af te spreken. Ook kun je zien wie er op het moment allemaal online zijn. SeniorenGeluk is een populaire datingsite. Dagelijks melden er gemiddeld 120 nieuwe leden aan. Wacht daarom niet langer, schrijf je gratis in en vind jouw geluk op SeniorenGeluk!

Gratis inschrijven

Inschrijven is helemaal gratis op deze datingsite. Na het aanmelden kun je direct zien welke leuke leden online zijn. Het is tevens mogelijk om te zien wanneer iemand voor het laatst is ingelogd en welke nieuwe leden er allemaal zijn. Met een gratis lidmaatschap heb je echter beperkte mogelijkheden op de datingsite. Wil je toegang tot alle leuke functionaliteiten waar je gemakkelijk een date mee vind? Dan zal je jouw gratis lidmaatschap moeten upgraden naar betaald lidmaatschap.

Leuke features

Maak gebruik van de leuke features om andere leden te leren kennen. Met de fotozapper van SeniorenGeluk wordt het een stuk eenvoudiger om contact te leggen met leuke singles. In de fotozapper zie je foto’s van de leden voorbijkomen. Je hebt dan mogelijkheid om meteen aan te geven of je het een leuk persoon vindt of juist niet. Als je direct meer wil weten over een lid, hoeft je alleen maar op klikken op de foto en je wordt doorverwezen het dating profiel van het lid. Wil je graag specifieker gaan zoeken dan kun je gebruik maken van de handige zoekfunctie. Je kunt zoeken naar leden in je eigen provincie. Maar je kunt ook filteren op leeftijd, geslacht en andere voorkeuren. De website van SeniorenGeluk is zeer duidelijk en gebruiksvriendelijk. Als je om welke reden dan ook even niet gezien wilt worden door de andere leden, dan heb je de mogelijkheid om jouw dating profiel tijdelijk onzichtbaar te maken. Leden die je vervelend vindt en waarvan je geen berichten meer wil ontvangen, kun je gewoon blokkeren.


Maak nu een gratis account aan op SeniorenGeluk

SeniorenGeluk Acties & Nieuws

 • 3 februari 2012 SeniorenGeluk introduceert FotoZapper & Chat
  SeniorenGeluk.nl, dé ontmoetingsplek voor Senioren (50 plussers), heeft sinds kort de site uitgebreid met een aantal leuke vernieuwende items. Vele deelnemers komen regelmatig via het contactformulier op de site met opmerkingen/suggesties ter verbetering van de site. Wij zijn hier onze leden dan ook zeer dankbaar voor. Ook de komende maanden staan er nog vele wijzigingen op het programma om Lees verder


Reviews en Ervaringen over SeniorenGeluk

Er zijn nog geen reviews geschreven over SeniorenGeluk

Schrijf ook een review over SeniorenGeluk

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou SeniorenGeluk aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou SeniorenGeluk aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek SeniorenGeluk


Home » Senioren Dating » SeniorenGeluk