SeniorenGeluk - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 22 februari 2017
SeniorenGeluk Logo
  1. SeniorenGeluk informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. SeniorenGeluk Reviews
  5. Schrijf ook een review over SeniorenGeluk

SeniorenGeluk informatie

SeniorenGeluk.nl brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact. SeniorenGeluk.nl is een besloten datingcommunity en uitsluitend toegankelijk voor deelnemers. Aangezien aanmelden verplicht is kunnen wij snel ingrijpen wanneer er zich mensen aanmelden die het niet zo nauw nemen met de gebruiksvoorwaarden die binnen de datingcommunity gelden.

Wie zich gratis aanmeldt bij SeniorenGeluk.nl krijgt onder meer een eigen profiel, een eigen mailbox en uiteraard de mogelijkheden om geschikte kandidaten uit de database te filteren. Als je even niet gezien wilt worden door de andere deelnemers kun je jouw profiel tijdelijk verbergen. Deelnemers waarvan je geen reactie meer wenst te ontvangen kun je eenvoudig blokkeren.

SeniorenGeluk Details

Hits: 13382

URL: http://www.seniorengeluk.nl/link=1069

Categorieën: Senioren Dating

Reviews: 0

Opzeggen

Jouw profiel bij SeniorenGeluk uitschrijven of alleen je SeniorenGeluk abonnement opzeggen is eenvoudig. Wie zich bij SeniorenGeluk uitschrijven wil, gaat naar Instellingen links in het scherm.. Vervolgens dient op de knop Mijn Account geklikt te worden, die zich bovenin het scherm bevindt. Opzeggen van SeniorenGeluk kan door in het dan volgende scherm op de link voor Uitschrijven SeniorenGeluk te klikken. Na het invullen van een reden voor SeniorenGeluk opzeggen kan de optie Account Verwijderen worden aangeklikt.

Kosten

SeniorenGeluk biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een SeniorenGeluk VIP Lidmaatschap. Met dit VIP lidmaatschap kun je onbeperkt berichten sturen, extra foto's van leden bekijken en uitgebreid zoeken. Bij inschrijving voor een VIP Lidmaatschap worden door SeniorenGeluk kosten berekend. Voor 14 dagen kun je € 14,99 aan SeniorenGeluk betalen en voor 30 dagen zijn de SeniorenGeluk kosten € 27,99. Voor een VIP Lidmaatschap van 180 dagen zijn de kosten van SeniorenGeluk € 99,99.


Maak nu een gratis account aan op SeniorenGeluk

SeniorenGeluk Acties & Nieuws

  • 3 februari 2012 SeniorenGeluk introduceert FotoZapper & Chat

    SeniorenGeluk.nl, dé ontmoetingsplek voor Senioren (50 plussers), heeft sinds kort de site uitgebreid met een aantal leuke vernieuwende items. Vele deelnemers komen regelmatig via het contactformulier op de site met opmerkingen/suggesties ter verbetering van de site. Wij zijn hier onze leden dan ook zeer dankbaar voor. Ook de komende ma Lees verder

Over deze site kunnen geen reviews geschreven worden

Bezoek SeniorenGeluk


Home » Senioren Dating » SeniorenGeluk