SafeDatingNetworks.com - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 20 april 2017
SafeDatingNetworks.com Logo
  1. SafeDatingNetworks.com informatie
  2. Over SafeDatingNetworks.com
  3. Inschrijven
  4. Tarieven SafeDatingNetworks.com
  5. SafeDatingNetworks.com Reviews
  6. Schrijf ook een review over SafeDatingNetworks.com

Niet tevreden over SafeDatingNetworks.com? Probeer dan eens Lexa.

SafeDatingNetworks.com informatie

SafeDatingNetworks.com is een datingsite voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder die op zoek zijn naar een leuke date, serieuze relatie of nieuwe vriendschap. Gebruikers kunnen op een eenvoudige manier snel in contact met elkaar. Op basis van gemeenschappelijke interesses, eigenschappen en voorkeuren worden gebruikers aan elkaar gekoppeld. De datingsite heeft een groot ledenbestand en daarom zal je met gemak een leuke date vinden.

Wacht daarom ook niet langer om je aan te melden bij deze leuke datingsite. Inschrijven is helemaal gratis.

SafeDatingNetworks.com Details

Hits: 204

URL: https://www.safedatingnetworks.com/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 0

Over SafeDatingNetworks.com

Alle profielen op deze datingsite worden handmatig gecontroleerd door de beheerders. Dit geeft jou de garantie dat je zeker weet dat je met echte mensen aan het praten bent. Op deze datingsite zal je dus weinig tot geen nep profielen tegenkomen. Heb je een klik met iemand? Dan kun je besluiten om eens af te spreken en te kijken of er nog steeds een klik is wanneer jullie elkaar in persoon zien. De datingsite is geschikt voor iedere doelgroep. Je zal hier dus zowel jonge mensen als senioren en alles wat er tussen in zit vinden op deze datingsite.

Je hebt de mogelijkheid om berichten te verzenden naar andere gebruikers van de datingsite. Tevens kun je meerdere foto’s uploaden aan je dating profiel. Daarnaast heb je ook toegang tot alle profielen en alle foto’s bekijken.

Inschrijven

Inschrijven is helemaal gratis op deze datingsite. Met een gratis lidmaatschap heb je de mogelijkheid om alvast rond te kijken en te beoordelen wat je van de datingsite vindt. Een gratis lidmaatschap biedt beperkte toegang tot de datingsite. Je kunt zo lang als je wilt een gratis lid blijven van de datingsite. Inschrijven is erg gemakkelijk en binnen slechts een paar eenvoudige stappen heb je een profiel aangemaakt. Daarna kun je direct starten met daten!

Het enige wat je hoeft te doen, is een unieke gebruikersnaam, je geslacht, waar je naar op zoek bent en jouw e-mailadres in te vullen. Hierna ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Als je akkoord gaat met de algemene voorwaarden, dan geef je aan dat je tenminste 18 jaar oud bent en dat je akkoord gaat met het ontvangen van speciaal geselecteerde aanbiedingen van datingsite en derden.

Vervolgens wordt er een bevestigingsmail verzonden naar het opgegeven e-mailadres. Door te klikken op de link in deze e-mail bevestig je jouw account op SafeDatingNetworks.com

Tarieven SafeDatingNetworks.com

Zoals eerder vermeld is inschrijven helemaal gratis. Tevens mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Met een gratis lidmaatschap heb je echter wel beperkte toegang tot de datingsite. Wil je volledige toegang tot de datingsite, dan heb je een betaald lidmaatschap nodig. De tarieven voor de betaalde lidmaatschappen zijn als volgt:

1 maand VIP € 24,99 /mnd
2 maanden VIP € 19,99 /mnd
4 maanden VIP € 14,99 /mnd

De tarieven van SafeDatingNetworks.com kunnen inmiddels gewijzigd zijn. Controleer daarom altijd de actuele tarieven op de datingsite zelf.


Maak nu een gratis account aan op SafeDatingNetworks.com

Over deze site kunnen geen reviews geschreven worden

Bezoek SafeDatingNetworks.com


Home » Algemene Datingsites » SafeDatingNetworks.com