Zoekprogramma bevat dezelfde fouten als in 2008

Zoekprogramma bevat dezelfde fouten als in 2008

Jammer dat er zo weinig aandacht wordt besteed aan het verbeteren van fouten. De tabel in de categorie "Gezondheid" is niet compleet. Daardoor krijg je als nieuwkomer ook matches te zien die niet voldoen aan jouw keuze bij "Uitgebreid zoeken". Zo ontbreekt soms drinken. Er zit namelijk een wereld van verschil tussen "wekelijks/soms" en "1-2 consumpties per dag", maar dat ontbreekt.
Daardoor moet je meer profielen bekijken dan waarvoor je interesse hebt. Bij de matchprofielen kan je namelijk alleen kiezen voor drinken en roken "ja" of "nee".
Zo zijn er nog meer voorbeelden, maar deze zijn het meest duidelijk.
Bij uitgebreid zoeken staat het wel, maar bij matchprofielen niet.
Zo krijg je dus profielen als match te zien die niet aan die wensen voldoen.
Ik vind het niet nodig om mijn zoekopties te verruimen om toch maar een groter aantal meldingen van nieuwe profielen te krijgen. Ik heb namelijk alleen interesse voor matches in die categorie van gezondheid.

O, en ik weet ook niet of de zoekoptie op oog-kleur of sterrenbeeld werkt. Vind ik zelf namelijk niet zo belangrijk. Wel of iemand iedere dag drinkt of een zware roker is. Daar wil ik op kunnen selecteren.

Sterke punten
Op andere punten is de helpdesk redelijk, maar is erg afhankelijk van de medewerker die dienst heeft. Dus daardoor wordt het weer sterk afgezwakt.

Zwakke punten
Het is willekeurig hoe bijv. foto's met zonnebril worden geschoond. Van mij al dezelfde dag, maar van anderen heb ik gezien dat ze na een maand nog steeds met zonnebril op staan.
Suggesties en/of verbeteringen kunnen niet allemaal opgevolgd worden, dat is heel begrijpelijk. Maar foute inhoud van tabellen niet corrigeren, dat vind ik een zwak punt. Vooral nieuwe leden geeft het een verkeerd idee. Die reageren misschien op iets wat niet voldoet aan hun wensen zonder het in de gaten te hebben.
Dat er extra profielen bekeken moeten worden is zinloos.

Echt zwak vind ik het dat zulke fouten niet zijn opgelost na 2 jaar en meerdere meldingen (en ik heb het ook van andere leden gehoord).
Voor mij hoeft het namelijk niet meer te lijken, terwijl het totaal niet in die richting komt. En ook dat heb ik van een heleboel leden gehoord. Als er maar weinig matches op staan dan zou RP minstens dat kunnen tonen door eenvoudige fouten in hun systeem op te lossen.

KORTE SAMENVATTING:
Bij uitgebreid zoeken zijn de tabellen wel compleet, maar bij de aangeven van het MATCHPROFIEL kan je alleen "ja", "nee" of "maakt niet uit" kiezen. Dat is hartstikke fout, want "soms" en de uitsplitsing van "aantal per dag" ontbreekt.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden