niet naar relatieplanet gaan !

niet naar relatieplanet gaan !

ik zou iedreen aaraden niet voor relatieplanet te kiezen en betaalen het is bekend maar tis puur een comuceel bedrijf die alleen maar geld wilt verdiennen en als ooit een keer standaart berichtjes verzend wordt je geblockt en je kan naar je geld fluiten .

ze blocken direct je ip adres zodat je niet meer erop komt

Sterke punten
die hebben ze niet

Zwakke punten
- comuseel bedrijf die puur geld wilt incasseren en weinig wilt geven .
- iets fout doen direct een ip ban
- de meeste vrouwen betaalen ook geen geld ervoor , dus als man moet jij meestal een abbonoment betalen om terug te reageren .
- slechte reactie terug via de helpdisck
- denken dat ze heel wat zijn .

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

1 reactie

Yo! sorry gast maar nu ik jou reactie heb gelezen moet ik gewoon even reageren. Namelijk hoe jij het woord commercieel spelt (Comuseel, althans ik denk dat je dat bedoelt afleidend uit de context), doet mij gewoon pijn. En kom op Kwinta, als je een keyboard kan bedienen en een bericht weet te posten dan weet je ook die chille spellingsknop te vinden.

Puur het argument dat relatieplanet een op winst ingestelde onderneming is lijkt mij trouwens niet echt als zwak punt te benoemen, ken jij immers veel datingsites die op non-profit basis zijn? Als ik er over nadenk dr zijn er plenty (crazy religious and shit)

Het probleem lijkt me dat het produt dat zij verkopen aan kwaliteit te kort schiet.
En deze doet ook echt pijn: helpdisck. Ik weet dat ik ook teringveelspelfouten nooit ook maar een keer met het nationaal dictee meegedaan en vooral engels en Nederlands lekker door elkaar flikker, maar dude please, denk aan je lieve internetvriendjes die graag geintresseerd zijn in je eerlijke mening, en doe ze geen pijn met atrociteiten zoals comuseel en helpdisck. Voor de rest alleen maar peace and love dude!

PS Fok dat hele internetdaten en ga naar buiten en kijk om je heen en met contact met de wereld! Wordt je veel gelukkiger van dan een beetje lopen bitchen over een shitty datingsite.
X

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden