Weinig vrouwen die echt serieus aan het zoeken zijn

Weinig vrouwen die echt serieus aan het zoeken zijn

Afgelopen maand ben ik tijdelijk full member geweest. Reden: ik wilde op een aantal profielen reageren, die ik in mijn gratis periode had uitgezocht. Overigens wil ik hier opmerken dat er maar weinig vrouwen zijn die de moeite nemen om duidelijk te maken wat ze zoeken. Deze vrouwen vallen voor mij sowieso af.
Bij de rest heb ik gekeken naar wat voor mij interessant kan zijn. Op een paar profielen wilde ik wel reageren. Ondanks dat ik heel kritisch naar profielen heb gekeken, bleek in de meeste gevallen geen reactie terug te komen (zelfs geen afwijzing). Het maakt hierbij niet uit of ik dat via een algemeen of een persoonlijk bericht deed.

Over de site zelf: door de scheiding van postbus-in en postbus-uit verlies je het overzicht naar een bepaald profiel. Bij het zoeken naar een profiel moet je veel te veel profielen door die nietszeggend zijn. Met uitgebreid zoeken zijn die niet uit te filteren.

Nu ben ik weer gratis en dan kun je eigenlijk tegelijk niets meer, bijvoorbeeld ook niet kijken wie je profiel heeft bezocht.

Sterke punten
Groot aanbod

Zwakke punten
Lastig om overzicht te houden. De site zegt dat ze gratis zijn, maar er is geen enkele mogelijkheid dan om te reageren. Een maandabonnement kost bijna ? 30,-, wat erg veel is om op 5 profielen te reageren.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

6 reacties

Ja Theo het gaat de dames ook om de virtuele aandacht de egoboost die het mannenoverschot daar oplevert. R.p is foto;s zappen, foto fucking plaza zeg maar.
Profieltexten en lange berichtjes zitten daarbij slechts hinderlijk in de weg. Als je er maar uitziet als George Clooney, het prototype mannelijkschoonheidsideaal voor minder doen ze niet daten, het oog wil ook wat he hihi giechelen ze dan.......

Het is hier en overal op datingsites : erg scheve mam/vrouwverhouding.Dus vrouwen hebben keuze genoeg en gaan bijna 100% op de foto af.

Dat snap ik niet. Overzicht kwijt raken? Hoe ruim is jouw range dan wel niet?
Je kunt altijd een spreadsheet of zelfs een simpel WORD tekst document gebruiken en met de functie Zoeken in het document kijken. Daar kun je dan ZELF registreren wanneer je zelf gereageerd hebt en of je een reactie terug hebt gekregen. Moet je wel de functie knippen en plakken gebruiken. Zo kan je zelfs een document per profiel aanleggen op je eigen PC. Moet je wel af en toe de moeite nemen om die eigen administratie bij te werken.

O ja, bij het Kruidvat kan je een goedkoper abonnement kopen voor 12 euro. Moet je wel bij de kassa vragen, want ze mogen er maar een beperkt aantal per dag van uitgeven. Op = op.

Nou moe, kikker in mijn bil......

Schijnt misschien toch waar te zijn.... Datingcadeau is verkrijgbaar voor ?10,00 bij alle filialen van Primera, Videoland en Moviemax. Hiernaast kan je Datingcadeau ook meteen online bestellen!

Ik zou alleen niet online gaan, maar even informeren of het echt waar is.

Voor rp wist ik het zeker, die meid wil ik en daar wil ik van houden. Sinds rp is dat beeld drastisch veranderd. Nu reageer ik zelf op dames die waarbij ik binnen 2 seconden denken wat een nurd.

Beste vr50, Je geeft exact het probleem van Relatieplanet aan. Want aangezien ze dat niet binnen de site doen, moet je zelf wel iets verzinnen. Als ik dat wil, kan ik dat best wel. Maar daar gaat het niet om. Ik zie bijvoorbeeld bij 50plusmatch.nl dat het wel kan. Bovendien is die site goedkoper en zijn er meer vrouwen die wel een serieus profiel hebben. Misschien dat de organisatie achter Relatieplanet daar eens een voorbeeld aan neemt?

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden