Relatieplanet

Ik ben op advies van een vriedin lid geworden op RP. Het valt niet mee om een goed profiel van jezelf op te stellen, dus ik heb maar alles eerlijk ingevuld, met mijn wensen, ervan uitgaand dat iedereen dit ook doet. Nou de reacties stroomde binnen de eerste 2 weken. Het kost je best heel veel tijd en energie om al je matches goed door te lezen en te reageren. Maar tijdens de eerste werderzijdse berichten werd mij al gauw duidelijk dat er heel veel dingen niet klopten. De ervaringen die ik heb opgedaan zijn:
- Onjuistheden in de profielen, bijvoorbeeld; geen kinderen terwijl ze die wel hebben.
- Verouderde foto's.
- Of de foto's in hun profiel van een andere persoon.
- Leeftijd 50 jaar, terwijl ze 60 zijn als je ze ontmoet.
- Een langdurige relatie willen, maar na 2 mails komen de oneerbare voorstellen al.
- Snel een ontmoeting willen, terwijl ze niets over zichzelf willen vertellen.
- De heren vragen om een uitgebreide reactie met foto met altijd antwoord terug. Als je dan de tijd neemt om ze een uitgebreid bericht te sturen wordt je beantwoord met een gebroken hartje of je krijgt helemaal geen reactie.
Ik vind de normen en waarden ver te zoeken bij de meeste heren op RP. Om maar te spreken van ronduit onbeschoft. Ze zullen niet allemaal zo zijn, maar zoek de eerlijke mannen er maar eens tussenuit. Ik ben voor 3 maanden lid geworden en zal dit absoluut niet verlengen. Het is de ene teleurstelling na de andere in deze 2e hands vleeshandel.

Sterke punten
Makkelijke, overzichtelijke toegangbare site.

Zwakke punten
Veel fake en leugens.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

2 reacties

"Op advies van een vriendin lid geworden op RP" en je vriendin had dus niet even de moeite genomen om je te informeren dat dit soort dingen kunnen gebeuren. Of is zij alleen maar leuke mannen tegengekomen. Jammer voor je dat je alleen leugenaars en fakers bent tegengekomen maar er zitten genoeg mannen die niet liegen en wel op zoek zijn naar een vrouw. Helaas is mijn ervaring met vrouwen niet veel anders wat betreft reageren op mail. Vaak ook geen antwoord meer na 1 of 2 mailtjes om over MSN maar niet te praten. Toch blijf ik lid omdat er ook vrouwen zijn die wel de moeite nemen om terug te blijven schrijven en zelfs een ontmoeting niet uit de weg gaan. De kans dat het werkelijk klikt blijft heel klein maar niet geschoten is altijd mis. Veel succes verder.

Hoi Mick, bedankt voor je reactie. De vriendin die mij dit adviseerde heeft binnen 3 maanden een hele leuke relatie gevonden. Toen ik echter al lid was kwam vriendin 2 met de volgende punten. Zij is een half jaar lid geweest en heeft de ene teleurstelling en blunder na de andere gehad. Ik ben zelf heel open en eerlijk en ga ervan uit dat andere mensen dat ook zijn. Jammer genoeg krijg ik tot nu toe de ervaringen van vriendin 2 op mijn dak. Ook ik hoor van mannen dat vrouwen hetzelfde doen hoor. Ik kan het me alleen moeilijk voorstellen omdat ik zelf niet zo in elkaar zit. Maar ik heb hier ook best veel gelachen op de chat. Slap ouwehoeren, dat kan ik ook. Maar dat is niet de reden waarom ik op RP gegaan ben. Toch blijf ik hopen dat ik eerdaag wel een eerlijke klick vind. Ik geef de moed niet op, al wordt je er soms wel eens moedeloos van. Groetjes Elfje.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden