single

Heb me enkele dagen geleden aangemeld geen foto bij mijn profiel. Je wordt min of meer verplicht dat te doen anders krijg je geen reakties. Wat foto,s gestuurd via mijn e mail adres en alles wordt gelijk afgekapt,je zou een minderwaardigheidscomplex oplopen.Ik ben echt niet lelijk! 2 jaar geleden ook eens geprobeerd en jahoor, op de dag van inschrijving dit jaar,precies weer dezelfde personen die op mijn profiel reageren! Je wordt alleen maar beoordeeld op je uiterlijk,vaak wordt er inderdaad ook niet gelezen wat er staat,als ik een man zonder kinderen wil bedoel ik dat ook,toch reakties krijgen van mannen met 3 kinderen of meer! Ik begin er niet meer aan,paar dagen geprobeerd, zonde van mijn 27 euro maar toch mijn profiel verwijderd,als je toch steeds geen interesse berichten krijgt of verkeerde reakties houdt het op. Een heer was zwaar beledigd omdat ik een dag even geen berichtje stuurde,gaan ze boos doen.

Sterke punten
Mooie site. Je kan mensen blokkeren als ze lastig zijn of je het niets vind

Zwakke punten
Hoop mafkezen,losers

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

14 reacties

Welkom in de wereld van het leunstoel daten waarin het profiel er niet toe doet, wordt toch niet gelezen alles draait om de allerknapste foto's het schoonheidsideaal !

Kijk eens naar de uitslag van de laatste poll op RP en trek je conclusie.

Mannen die een vrouw zoeken die haar teennagels lakt en geen schoenen heeft met een hak lager dan 3 cm, die crocks (hoe schrijf je die krengen :-) ) haat en zelf lelijk is.... Die neem jij toch niet serieus? Alleen 20-jarigen krijgen 100 reacties per dag.
Van mij mogen ze. Er zit weinig bij dat past. Pas je profiel-tekst aan en heb geduld. De serieuze mannen reageren wat later. Die geven nieuwkomers gewoon eerst rustig de tijd om zelf rond te kijken.

Gratis kan je gebruiken om te kijken. Toch iets geleerd misschien?

Zag net bij edite.nl een stukje over deze site betreft mannen die niet lezen. Een vrouw met een geit die voor haar beestje een partner zocht. En ja hoor, al vele reactie's gekregen en het profiel was ook al vaak bezocht. Te triest voor woorden.

Willem neem het mannen is kwalijk afrikanen drinken ook hun eigen pies. Dat vindt ik vies maar kan ik wel begrijpen. Jij als beetje man moet ook wel kunnen begrijpen dat vrouwen dit gedrag massaal in de hand spelen.

er zijn geen vrouwen die geen man kunnen krijgen, dat liegen ze of zwakken ze af. Ik ken genoeg vrouwen die zo lelijk zijn als wat en toch mannen krijgen. Wat oprechtheid betreft dat ligt toch echt aan het neerkijkende gedrag van de dames zelf.

Editie.nl. Bedankt voor de tip! Dat vind ik leuke grappen en als die mannen er ook nog van zouden leren...... Maar misschien is dat teveel gevraagd. Het goede deel doet er wel zijn voordeel mee.
Nou, ik heb gelukkig veel reacties afgestemd op mijn tekst. Mannen die hun best gedaan hebben, maar waarmee het dan toch niet matcht. Ik krijg zelfs bedankjes voor mijn eerlijke profiel. Nou ja, elk normaal profiel is een opsteker voor ze.

Wat moeten mannen nou nog van vrouwen leren? Die tijd is allang voorbij

Het was even zoeken via hun eigen site en daar lukte het niet zonder te moeten betalen.
Via youtube zoeken op "EditieNL.com - Daten met een Dier" geeft het filmpje. Misschien een leuk vervolg op Boer zoekt vrouw, maar dan voor een commerciële zender? Vooruit met de geit?
Heel leuk dat de mannen op de cam onherkenbaar zijn gemaakt door een grote snor.
Alleen jammer dat het zo kort is.

Alleen is de levensverwachting van een geit niet ouder dan 18. Ze hadden beter een paard kunnen nemen.

Zie NL66868185 voor het betreffende profiel.

Op het eerste gezicht denk je:"wat is er mis met het profiel"? Kan namelijk ook gewoon een tekst zijn om een beetje op te vallen. Maar als je even in het profiel kijkt dan zie je het al vrij snel dat het niet klopt. 48 en nog een kinderwens? TV: alles op animal planet, boek: animal farm. Foto van iemand die toch wat jonger is. Bruine huidskleur en haar? Film: Men who stare at Goats

Kortom.......als je een beetje aandacht geeft bij het lezen van een profiel kom je er al vrij snel achter. Maar ik dacht in eerste instantie dat er ook in de profieltekst zal staan dat ze een partner zocht voor haar geit. Maar dat is dus niet het geval.

En dat is jammer. Een paard wordt ouder dan 60. En dan als nickname "Paartje?"

Gaan dan voor Turtle, die dingen kunnen wel 200 jaar oud worden.

Humor niet begrepen? Geit en meid op de foto zijn samen 48 jaar. Een geit van 48 die bestaat niet. Mustang is een nicknaam die veel mannen kiezen.

Ik heb zelf wel eens een stukje tekst geplaatst: ook al zet ik er 10x poep tussen dat zien ze toch niet, want het wordt niet gelezen. Mooi wel dus....... maar het was er maar één die erbij zette dat hij het echt wel gelezen had.

Wat is nu de werkelijke naam van degene die deze revieuw over RP heeft geschreven?
Mandy of Rachel? of volgende keer weer een andere naam?

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden