Dhr

Vertoef nu al een hele poos op RP. Aanvankelijk lijkt het zeer goed met zeer regelmatig nieuwe leden. Maar ervaring leert...
Behoedt je voor gloednieuwe leden, die zijn meestal fake. De andere ook in vele gevallen, maar daar heb je al meer kans.
Van vele gevallen weet ik het 100% zeker. Wat mij opvalt is dat je na een poos de "val" leert herkennen, er wordt immers een steeds weerkerend systeem gebruikt. En juist dàt doet vermoeden dat juist RP er zélf achter zit, want dat kan geen toeval meer zijn.
Deze website richt zich vooral op goedgelovigen en naïevelingen. Behoedt je dus voor situaties die te mooi lijken om waar te zijn...!

Als je per sé gefrustreerd, gedeprimeerd en opgelicht wil worden dan moet je hier zijn.
Heb zelf helaas een bijna aflopend abonnement van een jaar genomen toen ik nog niet beter wist.

Sterke punten
Relatief gebruiksvriendelijk, ook al sommige zaken voor verbetering vatbaar

Zwakke punten
Hoofdzakelijk fake, na bijna een jaar ervaring verdenk ik (zeer ernstig) de maker(s) van deze website hiervan.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

reacties

Het wemelt van de grappenmakers die zelf fake-profielen aanmaken om te ervaren hoe het aan de andere kant is...... Er zijn nogal wat mannen van middelbare leeftijd die zelf de foute profielen uitkiezen. Kijken alleen plaatjes en lezen geen teksten. Kunnen zelf de profielen niet uit elkaar houden.
Dan maken ze zich schuldig aan het hier al zo vaak genoemde dating-gedrag. Ze vragen foto's op en laten daarna helemaal niet meer van zich horen. Maken zelf een nieuw profiel aan en reageren zelf weer op datzelfde profiel. Die trapt daar dus niet meer in. Een beetjes netjes met elkaar omgaan, daar ontbreekt het nogal eens. Dat is toch echt aan de leden zelf te danken.
Een afwijzing kunnen de meesten echt wel verwerken, maar rekening houden met de ander dat wordt wel lastig door dat gedrag. Het is niet meer te duiden of beter gezegd niet meer duidelijk hoe te reageren. Internet-daten is iets anders dan een spontaan contact waarbij je de ander kunt zien anders dan op een foto.

Ik heb hierover toevallig contact gehad met meerdere mannen. Zo gewoon via de mail en soms om elkaar op maffe profielen te attenderen. Zeer discreet allemaal, privacy van anderen werd niet geschonden. Ik geef toe dat niet alle dames zo zijn.
Zelf heb ik wel alles netjes beantwoord, behalve jonge knapen waarvan ik hun moeke had kunnen zijn....... Ik voel me soms wel zo jong, maar ben het gewoon niet. Vind mijn eigen leeftijd toch interessanter.

Beste Anna,
Herken wel wat je bedoeld, maar val zelf niet in de categorie "ondoordacht". Reageer óók altijd netjes. Maar de fake ligt er zó vingerdik bovenop (zoals je dat na een tijdje doorhebt) dat je er niet meer naast kan kijken. Beslist geen kwestie meer van gewoon netjes met mekaar omgaan. Want fakers hebben er kennelijk plezier in om op incorrecte manier te spelen met de gevoelens die met overtuiging zoekende zijn...

Nou, ik negeer die fake altijd en vergeet het heel snel.
Ik zoek zelf ook niet met overtuiging, maar zie het als een extra manier om nieuwe ontmoetingen te hebben. Daar begint het mee. Ik vind de mannen die met overtuiging zoeken best wel lastig eigenlijk. Die krijgen door hun manier van zoeken alleen maar sex. Dan lijkt het al snel dat het alleen daarom gaat.
Dat vind ik persoonlijk het ergste gebrek van internet-dating. Het moet meteen alles zijn en dan zo snel mogelijk. Ben het gaan proberen omdat een aantal mensen in mijn omgeving er succes mee hadden. Kreeg zelfs een reactie van een enthousiaste kennis uit mijn woonomgeving dat we zo dicht bij elkaar woonden :-D .
Niet om rot te doen, maar ik vertrouw de mannen van mijn eigen leeftijd niet meer. Het is net alsof ze maar voor "met minder genoegen nemen" kiezen. Ik pas echt niet in die categorie. Het is echt vervelend dat de mannen standaard voor jonger gaan. Dat mag, maar het zou wel fijn zijn als dat via het profiel herkenbaar was.
Een van de grootste ergernissen van de jongere vrouwen met zelfrespect.

Verder de beste wensen en een fijne kerst!!

RP is niet helemaal fake uiteraard zijn er nep profielen en sms dinesten oid waar je voor moet betalen maar hoe dom kan je zijn om hier in te trappen ! een Eva Mendez qua uiterlijk die je berichtjes stuurt kan al niet kloppen!!!!!!!!! MENSEN WAKKER BLIJVEN :)

Ik heb zelf bijna nooit last van nepperij af en toe een nep profiel idd van een of ander amerikaans modelletje of een prive bericht met een 06 nummer waar je heen moet smsen haha

De eenigste die je neppen zijn je hersens... kwestie van internet ervaring o.a

Ik heb wel 1x een 06-nummer gekregen van een man die erg moeilijk aan het doen was. Nadat ik een blokkade had gegeven kreeg ik via een 2e profiel een berisping dat ik hem niet mocht blokkeren. Na een eenvoudig berichtje dat ik voldoende aandacht en uitnodigingen voor dates, heb ik geen last meer van gehad. Was wel even schrikken. Maar inderdaad, zelfs met foto's van een snoepje van een kindje op elke foto, heb je zelf de keuze om je te laten belazeren.

Zijn ze wel betrouwbaar dan is het maar de vraag of de man wel aardig genoeg is. :)

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden