Kortzichtig

Ik heb me een tijdje aangemeld bij relatiefront.
De chat is best gezellig, maar als je interessegebied, of mensen die je wilt leren kennen niet juist in jou leeftijd zitten moet je niet denken daar contact mee te mogen maken.
Ikzelf schiet beter op met oudere mensen, en waar ik de ene avond onder toezicht van de mods wel mocht chatten in de 30 plus kamer, werd ik er de volgende avond door de mods uitgekegeld (dezelfde mod en ik ben 28 jaar) en werd me verteld dat ik het bij mijn leeftijd moest houden.
Toen ik erachter vroeg waarom het de dag ervoor wel mocht, kreeg ik als antwoord een ban en kon ik niets meer.
Het is toch normaal dat niet iedereen met dezelfde leeftijdscategorie opschiet, en dus contact probeert te leggen met een andere categorie.
Hij mag dan gratis zijn, maar het is een zeer kortzichtige site, die je blijkbaar een ban geeft om het minste.
Ik had echt niets banwaardigs gedaan, ik had gewoon leuk zitten chatten met de mensen en stond aangemeld in de 30 plus chatroom, ikzelf ben dus 28. Dat was voor relatiefront blijkbaar wel banwaardig genoeg, ik moest maar in de kamer van mijn leeftijdscategorie gaan chatten.

Sterke punten
gratis

Zwakke punten
-meten met twee maten, ene keer mag het wel en andere keer word je gelijk geband door dezelfde mod van wie het eerst wel mocht, en wie erbij was en toezicht had, toen er gechat werd.
-kortzichtig, je bent blijkbaar verplicht in je eigen leeftijdscategorie te blijven en in die chatroom.

Bezoek RelatieFront Reviews over RelatieFront

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatieFront
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden