Nep

Een paar dagen geleden een mailtje gehad dat de site vernieuwd zou zijn, met o.a. 18+ profielen. Dan zal ik maar eerst feit nummer 1 mededelen:

Vrouwen die op internet naar seks zoeken met een random persoon, BESTAAT NIET. Stop met zoeken, geen een vrouw op de wereld is zo achterlijk. Zodra je dergelijke spontane verzoeken krijgt weet je gelijk al dat het onzin is, en dat de mensen achter de site op je geld uit zijn.

Ten tweede. De berichtjes die je ontvangt zijn zo ontzettend correct Nederlands, braaf en correct. "Hallo , Ben jij vanmorgen al buiten geweest? Koud is het he?" en dergelijke stereotype uit het boekje contact-maak openingszinnen. Niemand die serieus een contact initieert gaat zo plechtig te werk. En al helemaal niet vanuit de vrouwenkant. Als man dien je de jagen, en niet op datingsites, die zijn 99% nep en op je geld uit.

Sterke punten
- geen

Zwakke punten
Alle stereotype zwakke punten. Verspil je tijd en geld er niet aan.

Bezoek Relatie.nl Reviews over Relatie.nl

1 reactie

Ik zal je wat leuks vertellen jan, ik heb bijna een zelfde soort zinnetje ontvangen in een bericht: "Brrrr, koud hè opeens? Krijg helemaal zin om lekker voor de open haard te gaan zitten! Ben jij al buiten geweest vanmorgen?"

Ik ben zelfs al bij favorieten neergezet van andere vrouwen en iemand vond mijn profiel "leuk" terwijl ik er nog vrijwel niets geplaatst heb op m'n profiel, ook geen foto. Gelukkig heb ik nog geen credits aangeschaft..

Bezoek Relatie.nl Reviews over Relatie.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Relatie.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden