Als dating echt door oplichters gemaakt moet zijn

Als dating echt door oplichters gemaakt moet zijn

Geacht Relatie.nl team,

Niet schrikken! Relatie.nl heeft sinds 27-11-2014 de plank compleet mis weten te slaan..

Met de nieuwe, verfrissende lay-out en de koppeling met andere datingwebsites is Relatie.nl vanaf nu één grote massa aan fakeprofielen. Daarbij komt natuurlijk kijken dat iedereen graag een paar centjes betaald voor de contacten met deze profielen. Als dating echt serieus moet zijn date je uiteraard met fakers. Er is niks spannender dan berichtjes sturen naar mensen die er voor betaald worden om jou aan het lijntje te houden. Het Relatie.nl team schreef ''Meer entertainment voor iedereen!'' vooral voor de mensen achter Relatie.nl. Lekker eenvoudig zakken vullen door andere mensen voor de gek te houden. Het wordt tijd dat dergelijke websites/profielen/praktijken worden verboden in Nederland. Ik snap werkelijk niet dat driekwart van alle datingwebsites nog online staat..

Mijn advies aan allen: schrijf je niet in, zelfs niet wanneer je twijfelt aan dit verhaal!

Sterke punten
Als je veel geld hebt en weinig contact met andere mensen moet je vooral je geld hier doneren om te investeren in lucht.

Zwakke punten
Veel fakeprofielen met foto's die je met één simpele muisknop kunt traceren op héél veel verschillende datingoplichterwebsites.

Bezoek Relatie.nl Reviews over Relatie.nl

4 reacties

wat een slecht verhaal!

omdat relatie.nl is overgenomen is meteen alles nep? laten we het eerst even proberen... de website staat net 1 dag weer online..

Net zo nep als jouw site "verhaal". Heb je trouwens aandelen Pink Melon ofzo? Waarom kom je anders voor een concurrent op?!

heb jij aandelen in reviewsites? waarom zou je anders hierop chatten? hahaha

Geacht Relatie.nl team,

Niet schrikken! ???????????????

je stuurt het niet naar relatie toe hoor maar naar allerlei klootzakken als stan en dirk (die werken voor de website) die negatieve verhalen hier over op zetten en zelf nog nooit op 1 van deze websites heeft gezeten.

Beter neem je contact op met relatie zelf ipv hier

Bezoek Relatie.nl Reviews over Relatie.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Relatie.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden