LASTIG OM TE BESCHRIJVEN

LASTIG OM TE BESCHRIJVEN

Waar moet je beginnen met Relatie.nl ten eerste relatie.nl is een kleiner broertje zoals je dat noemt van relatieplaneet.nl als je dus een SLECHTE ervaring heb gehad met de laatste site dan zou je bij relatie.nl ook wel niks leuks vinden.

Ten eerste is Relatie.nl opzich een okay site erg overzichtelijk makelijk te bedienen . Hier blijft het echter bij het klopt dat je als gratis lid meer kan doen dan bij de meeste anderen websites maar ze willen toch graag dat je gaat dokken voor bezoeken.

De leden ik ben een man opzoek naar een vrouw en ik kan je zeggen ik zit daar nu zoon 7 maanden en heb in die tijd 3 intresse berichten gekregen en darnaa nooit meer een bericht terug gekregen 9/10 vrouwen die je benadert zullen NOOIT ook maar iets terug sturen en die ene die dat wel doet zoekt vaak een Brad Pitt of Jude Law man op totaal opervlakkig dus . 99% Kapsone wijven allemaal geen andere woorden voor waarom zitten zij in de eerste plaats ubehaupt op een datingsite ze doen er toch nooit wat . 100% AFRAADING.

Sterke punten
Goed overzichtelijke website.

Zwakke punten
Bijna ALLES je krijgt bijna NOOIT een bericht terug van die zogenaamde vrouwen op zoek naar een leuke man ... Ja in hun dromen ja trek bitches zijn het meer kan ik er niet van maken . ABSOLUUT NIET VOOR BETALEN.

Bezoek Relatie.nl Reviews over Relatie.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Relatie.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden