Klant-onvriendelijk

Alles werkt best wel goed aan deze site, maar... net als vele andere klant-onvriendelijke sites, zoals Lexa, Parship en e-Darling heeft ook deze site één heel groot nadeel:

Als FREE member kun je dus GEEN berichten beantwoorden van FULL members. En heel veel leden weten dat niet of hebben niet goed opgelet. Dus die sturen een bericht wat je dus NIET kunt beantwoorden, tenzij je gelijk gaat betalen. Andere grotere en betere datingsites doen niet zo geldwolverig... e-Matching, 50Pusmatch en Match4me zijn daarin heel soepel en daar kun je dus gewoon als gratis lid een ontvangen bericht gratis beantwoorden.
Ik ben toch écht niet van plan om gehoor te geven aan deze doortrapte manier van geldwolverij. Het doet me denken aan de tijd dat een makelaar toen altijd van beide partijen provisie vroeg en kreeg. Natuurlijk mag een datingsite geld vragen, ze moeten tenslotte de boel draaiende houden... maar één betalende partij is dan meer dan genoeg. Dus zolang zij dit idiote systeem nog blijven hanteren, word ik geen Full member.

Sterke punten
Weinig

Zwakke punten
Tweezijdig betaalsysteem, de zender en beantwoorder moeten beiden betalen... belachelijk.

Bezoek Relatie.nl Reviews over Relatie.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Relatie.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden