Nep

Waardeloze site,

Bijna alles is gratis qua accounts...... en bijna alles fake omdat geen meid reageerd als ik een persoonlijk bericht stuur met mijn facebook........... er wordt geeneens moeite gedaan om te reageren of betalend lid te worden en aan mij lgit het niet want ik zie er prima uit en ik stuur spontane berichtjes.

En ik geloof er geen eene moer van dat vrouwen hbo of mbo hebben gedaan want 10 euro voor een maandje lidmaatschap zit er niet in, ook al ben je JESSE Metcalfe dan nog kom je daar nergens, geloof mij!!! Ik zie er meer dan goed genoeg uit.

Volgens mij is het allemaal 1 grote hoax en zijn bijna alle profielen nep en worden de foto' s gejat van meiden met amerikaanse facebook accounts.... hier kom je namelijk toch nooit van je leven achter.

Al om al een kansloos zooitje net als andere dating sites.

Ik wil ook nog even waarschuwen voor SUGABABES.nl daar is namelijk 100% fake en krijg je na 1 minuut aanmelden al 10 '''persoonlijke'' berichten door ingehuurde mensen die eigenlijk beter onder de grond kunnen liggen. want het is gewoon crimineel, en niets minder.

Sterke punten
layout

Zwakke punten
ik hoop dat de mensen die de site beheren 50 jaar celstraf geeist krijgen, wegens oplichting.

Bezoek Relatie.nl Reviews over Relatie.nl

2 reacties

Even ter aanvulling van bovenstaand bericht. Sugababes is inderdaad hardstikke nep.

In de algemene voorwaarden van Sugababes staat ook.

5.2. Deze Website heeft entertainment als doel, het is expliciet niet het doel van deze Website om fysieke afspraken tot stand te brengen.

5.3. Byteplanet behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om gesprekken op de Website te sturen via zelf gecreëerde profielen. Dit zijn fictieve profielen waarmee geen fysieke afspraken mogelijk zijn.

Of te wel niet aanmelden bij deze maffiagasten! en koop vooral geen credits bij hen want het is hardstikke nep.

Inderdaad jongens superdudes.nl en alle andere zijn allemaal fake! Veel Amerikaanse foto's erop gezet en nep profielen aangemaakt. Moet echt gestraft worden die dat doet.

Bezoek Relatie.nl Reviews over Relatie.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Relatie.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden