nep

Komt vertrouwelijk over maar heeft 1 zeer GROOT nadeel. Je kunt enkel berichten sturen wanneer je een betaaldmember bent. Ok. Ben betaaldmember geworden om te reageren. De grote oplichterij is, achteraf gezien, dat wanneer je een betaaldmember bent en een bericht stuurt naar een gratis member deze niet kan reageren op jouw bericht. Zij moeten ook eerst betalen om te reageren. Vraag mezelf af waarom je gratis lid blijft als je niet kunt reageren maar wel zogenaamde interesses kunt sturen. Kortom, zeer moeilijke site om met elkaar in contact te komen. In het algemeen: Helaas, ik heb sinds geruime tijd diverse datingsites bezocht om een leuk iemand van enig nivo te ontmoeten maar helaas. Ook op nette normale vriendelijke berichtjes zonder vreemde fotos maakt geen indruk. Niet reageren schijnt normaal te zijn. Achteraf gezien is de beste mogelijkheid om een leukje vriendshap te vinden, zonder desperate te zijn, een leuk iemand spontaan te moeten op een sportclub, op straat of waar dan ook in reallife.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Zie boven

Bezoek Relatie.nl Reviews over Relatie.nl

3 reacties

De liefde van je leven gratis ontmoeten op internet, vergeten maar! Hebben ze je niet geleerd dat gratis niet bestaat! Ja, alleen de zon gaat gratis op.

Welkom in de wondere wereld van internetdating. Ik vind Relatie.nl tot op heden nog goed omdat de mensen die er op zitten "echt" serieus zijn, de andere uit de kluiten geschoten sites zoals een RP en Lexa daar kom je steeds meer mensen op tegen die het allemaal niet zo serieus nemen, plus die zijn duurder. Je hebt gratis sites en diegene die ik dan aanraad is een Knuz, die anderen ben ik ook niet te spreken over. Niet de sites zelf maar van wat er daarop reageert.

En nog iets op veel van dit soort sites zitten vrouwen... en mannen (ben zelf vrouw) die in het dagelijks leven gewoon getrouwd zijn. Ik ben dan zelf niet van zo'n hoog niveau maar ben wel slimmer dan dat om te beseffen wie wel of niet de boel flest ;)

Bezoek Relatie.nl Reviews over Relatie.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Relatie.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden