TIP

Ik heb een tip voor ons mannen ga naar een datings bureau het klinkt echt wanhopig ik zie mezelf niet als wanhopig ben een jaar vrijgezel en heb een relatie gehad van 5 jaar en ben 30 nu.
Maar ik zie waar het heengaat dus ik neem liever serieuze stappen inplaats van zo'n dating site, waar Trien met 40 puisten op haar kop denkt dat ze miss universe is...

Het probleem is van ons mannen we zijn te lui en niet bewust genoeg bezig met het zoeken naar een partner.
Het is geen broodje wat je haalt uit de supemarkt

dating sites werkt voor vrouwen niet voor mannen simpel fact

Zwakke punten
Verhouding ligt krom.

Bezoek Relatie.nl Reviews over Relatie.nl

9 reacties

Weet je hoeveel mensen (vrouwen en mannen) er uitgekleed worden door die datingbureaus, ze zijn schreeuwend duur en hebben weinig klanten. Over die datingbureaus wordt net zoveel geklaagd als over datingsites, alleen maken die je zo een paar duizend euro lichter. Maar je bent nog zo jong, 30 nog maar, waarom ga je niet naar een café of dansgelegenheid? Of misschien feestjes van je werk oid. Op die leeftijd moet je het gewoon nog 'in het wild' zoeken lijkt me.

Dat wist ik niet Agnes.. heb het ook nooit gedaan maar ik overweeg het.

En LOL in het wild,
Maar wie weet ik ga in het wild naar 80's en 90's in Rotterdam van het weekend :P

Veel plezier :-)

Wat ook wel leuk is, is naar zo'n feestje van RP te gaan in Hoofddorp.Ben er enkele maanden geleden ( voor het eerst) geweest, en het was best de moeite waard.

Wat ook wel leuk is, is naar zo'n feestje van RP te gaan in Hoofddorp.Ben er enkele maanden geleden ( voor het eerst) geweest, en het was best de moeite waard.

Voor het dat zo´n datingbureau je kost, kan je ook een leuke vakantie hebben. Zelfs al ga je een bus vol bejaarden. Als je een leukerd bent en de bestemming is echt iets wat je leuk vind en je kunt genieten van de activiteit, dan nog is de kans groter dat je via zo´n relatiebemiddeling wat probeert.
Ga je lekker vertellen hoe vervelend dat internetdaten is, maar wel netjes blijven qua taal. Misschien komen ze dan wel met leuke kleindochters..... ;-) ;-)

CORRECTIE
Voor het bedrag dat zo´n datingbureau je kost, kan je ook een leuke vakantie doen. Zelfs al ga je met een bus vol bejaarden. Als je een leukerd bent en de bestemming is echt iets wat je leuk vind en je kunt genieten van de activiteit.
Dan nog is de kans groter DAN via zo´n relatiebemiddeling wat proberen.
Ga je lekker vertellen hoe vervelend dat internetdaten is, maar wel netjes blijven qua taal. Misschien komen ze dan wel met leuke kleindochters..... ;-)

Ze komen bij die bureaus ook met nep-profielen en profielen van vrouwen die een andere zoekopdracht hebben gegeven dan waarvoor hun profiel gebruiken.

""Het probleem is van ons mannen we zijn te lui en niet bewust genoeg bezig met het zoeken naar een partner. Het is geen broodje wat je haalt uit de supemarkt""

Lol breek me de bek niet over open en je slaat de spijker op zijn kop. Waar is het zogenaamde jagersinstinct van de man gebleven? Die vind je absoluut NIET op een dating site in ieder geval, te veel mannen op datingsites die veel te lui zijn. Makkelijk natuurlijk, schuilen achter een computer hoef je ook maar weinig te doen en diegene die niet zo schuw zijn hebben vervolgens weer complete andere bedoelingen bij ^x^.

Ennuh nee datingsites werkt zeker ook niet voor vrouwen, als het overgrootse gedeelte aan mannen of gewoon getrouwd zijn in het dagelijks leven, te lui zijn, bindingsangst of intimiteitsproblemen hebben en zich niet durven te binden op het moment dat het aankomt... ben je als vrouw zijnde ook zoek ^x^.

Bezoek Relatie.nl Reviews over Relatie.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Relatie.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden