WAARSCHUWING

RELATIE.NL HEEFT LAK AAN JE PRIVACY! Realtie.nl bewaart je foto?s. Ook na het verwijderen van je profiel.
Hoe weet ik dat?
Bij het uitwisselen van berichten zie je een foto met wie je contact hebt in je berichtenoverzicht. Ik klikte op een contact voorzien van een foto met wie ik al enige tijd geen contact meer had gehad als antwoord kreeg ik ?profiel openen niet mogelijk xxx is geen lid meer?.
Dus het contact had zich verwijderd maar de foto was niet verwijderd, want deze was voor mij nog zichtbaar. Dus Relatie.nl verwijdert niet alle gegevens van je. Houd er dus ook maar rekening mee dat ook jouw e-mailadres goed ?bewaard ?wordt door Relatie.nl.
Bezint erg gij een foto upload naar Relatie.nl, je bent fucked!!!

Zwakke punten
Profielen van mooie mensen geplukt van het internet. Lokkertjes dus.
Charlatans

Bezoek Relatie.nl Reviews over Relatie.nl

2 reacties

Nou je het zegt, ik heb het wel gezien, maar ik heb er nog nooit bij stilgestaan. Die foto's zullen waarschijnlijk in een later stadium voor een fake profiel worden gebruikt. Lekker denk je er vanaf te zijn, word je foto onder een andere naam hergebruikt...... :((

Ik heb het in het begin ook wel gezien, maar nu niet meer. Nu staat er een hartjeslogo, hierdoor zie je gelijk dat degene geen lid meer is.
Eerlijk gezegd heb ik ook wel het nodige commentaar op de site, maar ik heb daar dan ook veel contact met de klantenservice over en ze zijn nog continu bezig aanpassingen door te voeren. Ik heb het gevoel dat mijn klachten en opmerkingen serieus genomen worden.

Bezoek Relatie.nl Reviews over Relatie.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Relatie.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden