WEGBLIJVEN

Wat voegt dit toe? Tis net als RP natuurlijk. En belachelijk:
Iemand gaf een klacht over mij nadat zij zelf zeer bot was geweest en ik werd eraf gegooid zonder dat de site ernaar keek.
En heeeeel veel fake profielen om maar iets in het bestand te hebben

Sterke punten
gratis

Zwakke punten
voornamelijk fakers

Bezoek Relatie.nl Reviews over Relatie.nl

1 reactie

Beste Marco,

Dat je je mening over Relatie.nl wilt geven is natuurlijk prima, maar dan moet je wel eerlijk zijn over de gang van zaken. Dat heb ik je aan de telefoon ook al verteld.

Je bent niet 'eraf gegooid zonder dat de site er naar keek'. Er werd een goed onderbouwde en bovendien aantoonbare klacht ontvangen over je gedrag jegens andere leden. De melding was duidelijk: dat je de site misbruikte voor het zoeken naar seksueel contact en andere leden ongewenst met seksuele en erotische berichten confronteerde.

De klacht hebben wij grondig onderzocht en die bleek volkomen terecht. We hebben daarop je profiel, waarbij je overigens ook meerdere keren een fake foto had proberen te plaatsen, geheel verwijderd. Ondanks het royement bleek je nog 2x te hebben geprobeerd met valse gegevens en nep-foto's nieuwe inschrijvingen te plaatsen, wat wij vervolgens uiteraard ook allemaal verwijderd hebben.

Dat je foto's van iemands facebook-account steelt vind ik al behoorlijk misplaatst, maar dat je vervolgens klaagt over fake-profielen is ronduit hypocriet. En steeds roepen dat je 'zomaar' van de site gegooid bent terwijl je drommels goed weet wat er aan de hand was is nogal oneerlijk.

Je consequent negatieve reacties op dit forum over datingsites komen hiermee, wat mij betreft, in een heel ander daglicht te staan.

Met vriendelijke groet,


Daniel
Klantenservice Relatie.nl

Bezoek Relatie.nl Reviews over Relatie.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Relatie.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden