1000 x liever dan Lexa

1000 x liever dan Lexa

Hoi Nederland.

Relatie.nl is nog een jong gratis datings-site met nog wel een aantal kinderziektes.
Soms moet je diverse malen opnieuw inloggen, als je een berichtje na je geliefde stuurd, en tig keer moet je door de beveiligings-code heen. Al met al denk ik dat relatie.nl hieraan druk mee bezig is om dit te voorkomen.
Ik vind het nou niet bepaalt een superdatings-site, maar vergeet niet dat het gratis is.
Problemen mogen zich ontstaan, soms weleens vervelend.
Wat mij opvalt is zodra je 2 - 3 keer een dame berichtjes hebt verstuurd, wordt je opeens geblokkeerd door deze member. Dit vind ik heel vreemd, is mij al een paar keer overkomen. Zou het dan toch fake zijn?

In ieder geval vind ik relatie.nl veeeeeel beter en eerlijker dan die oplichtings bende genaamd lexa. Wat een aso, tuig, geldklopperij is dat, kunt u nazien op deze site bij lexa revieuws, ook onder mijn naam mister x. Zeker doen mensen.

Ik ben redelijk tevreden over Relatie.nl wat mij betreft best een fijne site.
Ga zeker niet met lexa in zee, u bent gewaarschuwd !!!!

Sterke punten
Duidelijke foto's, goede service, goed telef. berijkbaar...

Zwakke punten
veel kinderziektes, ik denk dat sommige members fake zijn, geplaatst door de beheerders zelf, en vermoed dit bij lexa ook.

Bezoek Relatie.nl Reviews over Relatie.nl

6 reacties

Relatie.nl is helemaal geen gratis datingsite.Het gegeven dat je, als je je op tijd hebt aangemeld, dat je dan 3 maanden fullmembership hebt gekregen, maakt niet dat je deze site als "gratis" kan bestempelen.Mensen die zich op bijv. 4 februari aanmelden, moeten gewoon betalen voor de functionaliteiten; ook degene van wie dat 3 maanden gratis membership verloopt.Voor niets gaat de zon op, ook bij relatie.nl

Een vrouw 2 of 3 keer een berichtje sturen? Heb je dan antwoord gehad, of weet je niet van ophouden?

Precies, in aansluiting op Agnes, berichtjes blijven sturen zonder antwoord te krijgen, of na een afwijzing, heet gewoon stalken. Geen wonder dat je dan geblokt wordt.

Of het kan gewoon ook zijn dat Mister X een beroep doet op het morele fatsoen van de dames, eens een keer het fatsoen c.q. beleefdheid te tonen om eens wat terug te doen nadat iemand tijd en moeite heeft gedaan voor ze.
Maar nee, dames hebben vaak torenhoge eisen, niemand is goed genoeg, en aangezien de afwachtende dames veel meer reacties krijgen dan alleen die van jou, wordt er alleen moeite gedaan voor degene die aan hun ideaalbeeld voldoet (wat wel nooitz al gebeuren).
En ook vaak: Wel alles van jou vragen en willen zien, om vervolgens nooit wat terug te doen.

Geen antwoord is ook een antwoord , vertelde ooit iemand mij. Niet leuk, maar zo werkt het inderdaad. Goed uitziende dames worden overspoeld met berichtjes en velen gaan er dan met de grove kam doorheen. De frustratie die ik bij Mark lees, is herkenbaar. Slechts heel af en toe zit er een leuke meid tussen, en daar moet je dan vol voor gaan want die wordt anders zo voor je neus weggekaapt. 't is niet anders. Ik sta er net een paar dagen op, en ik zie dat er leuke profielen tussen zitten en het worden er snel meer dus wie weet.

Waar mannen het nooit over hebben, is dat ze zelf ook niet reageren op iemand waar ze geen interesse in hebben. Vrouwen zoeken zogenaamd allemaal een prins op het witte paard. Maar denk je nu echt dat vrouwen die niet zo zo knap zijn, dik zijn, jonge kinderen hebben, een ziekte, ook overspoeld worden door berichtjes? Welnee, heren, jullie kiezen de leukste vrouw en zo doen vrouwen het ook. En iemand afwijzen, daar heeft niemand trek in, dus wordt er vaak maar niet gereageerd als de persoon van wie het bericht komt, niet bevalt. En daar maken vrouwen EN mannen zich schuldig aan.
Dus ophouden met klagen, geen antwoord is in feite geen interesse. Daar kan ik wel mee leven.

Bezoek Relatie.nl Reviews over Relatie.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Relatie.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden