Fake-site - opnieuw bevestiging

Fake-site - opnieuw bevestiging

Kom toevallig via mijn hulpmailbox na maanden weer eens op deze site. Een 'reactie op mijn profiel' van een prachtige blonde schoonheid van 29 jaar staat (alweer) voor mij klaar (man, 53, deels ingevuld profiel, voor test-doeleinden en - wie weet, avontuurtje - het is alweer een tijdje geleden.... :-)
Dat kan toch niet waar zijn, zo'n schoonheid.. !!
Het is ook niet waar. Achter de site zit een systeempje dat met de mail-lijst werkt en automatisch wat 'schoonheden' uitstuurt iedere week.
Af en toe reageert een 'collega-geïnteresseerde' er op, soms door 3 maandjes premie te betalen. Iedere nieuweling stinkt er een keer in (had dat zelf één keer met Date-me-now, ook zo prachtig fake - echt goed gebouwd, leuke modeplaatjes (klasse-vrouwen !!)).
Gevaar: benadering van zo'n site kan nog eens besmettingsgevaar opleveren - en dan niet van het soort SOA's waar je bij de dokter nog vanaf komt. Hier is meer een soort PC-dokter voor nodig, dacht ik...
Genoeg geluld. Zou leuk zijn als iemand dit nog eens leest en van mijn stukje geniet. Daar is het leven tenslotte toch voor? ! :-)

En verder: succes fellah's ... wil je echt iets, zoek dan maar bv adult-match voor de wat vlottere simpeler benadering, misschien bij Lexa (relatief veel jonge vrouwen, reageren niet zo op mij) of bij relatieplanet of e-matching.

Hans

Sterke punten
Weinig, ook niet voor een 'goede' fake-site

Zwakke punten
Het fake-karakter ligt er veel te dik bovenop.
Alsof je een leuke vrouw op straat ziet lopen die gelijk haar knoopjes boven gaat los maken als je 15 seconden naar haar kijkt...

Bezoek Q-Dating.com Reviews over Q-Dating.com

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Q-Dating.com
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden