bedrog

GELUKKIG NIET INGESCHREVEN. VEEL REACTIES ONTVANGEN DAT ZIJ MIJN PROFIEL GELEZEN HADDEN EN CONTACT WILDEN TERWIJL ER AMPER WAT OP MIJN PROFIEL STOND EN ZOVEEL REACTIES KRIJG JE ECHT NOOIT NIET OP EEN ECHTE DATING SITE EN ZEKER NIET IN JE EIGEN WOONOMGEVING. IK WAS AL ARGWANEND VANAF HET BEGIN. INMIDDELS IS DE SITE NIET MEER TOEGANKELIJK MAAR PAS MAAR OP , ZE DUIKEN STRAKS WEER ONDER EEN ANDERE NAAM WEER OP.

Sterke punten
MANIPULATIE - MIND FUCKING - LIEGEN - DIEFSTAL - ZWENDEL ETC ETC

Zwakke punten
NIET NAKOMEN VAN TOEZEGGINGEN

Bezoek Q-Dating.com Reviews over Q-Dating.com

2 reacties

hoi
ik heb bij wijze van proef en om hun werkwijze te leren kennen gisteren een profiel aangemaakt en ik heb toch kunnen inschrijven dus de stie is nog actief of het zou vanaf vandaag anders moeten zijn ...

de site is nog wel toegankelijk hoor, na een paar keer terug aanmelden lukte het wel weer. Ik ben begonnen met alles netjes uit te printen om zo bewijsmateriaal te verzamelen van hoe er gewerkt wordt. waarschijnlijk komt ons dat goed van pas als we iets moeten bewijzen al is het overduidelijk vast te stellen hoe de site gemanipuleerd wordt. Doe zeker een klacht bij het europese gerechtshof in den haag bij de commissie voor oneerlijke praktijken.

Bezoek Q-Dating.com Reviews over Q-Dating.com

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Q-Dating.com
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden