Q-Dating.com Review - Endelijk eens resultaat

Q-Dating.com - Endelijk eens resultaat

105

Review:
Wel, ik had in het begin ook mijn twijfels zoals bij elke datingsite... Ik was eerst bij c-dating, maar dat was niks, toen ben ik eens hier gaan kijken en ik had al vrij snel prijs.

Er zitten best veel vrouwen op en ook vrouwen bij wie het al wat pittiger mag in tegenstelling tot veel andere sites.

Voor mij is het goed, wat de andere zeggen is volgens mij dikke zeker. Ze zullen wel niks gevangen hebben

grtz,

de Ronny

Sterke punten:
Er zitten gewillige vrouwen op!

Zwakke punten:
Ik vond de site in het begin niet zo simpel te gebruiken, maar na wat tijd erop doorgebracht te hebben lukte het me wel...

105 Reacties

Datum: 5 november 2009 - 0:19

Geschreven door: hans04

Lieve lezertjes,
hierboven een goed voorbeeld van een 'tegen' reactie (support dus juist de door mij aangetoonde fake...!)
Voor allen: er bestaat een principe waarmee je de echte van de fake-reacties kunt onderscheiden - maar dat verklap ik hier niet - je zou ze eens op een idee brengen :-)
grtz Hans

Datum: 29 november 2009 - 16:18

Geschreven door: Bert

Q-dating.com is een FAKE site met Fake dames en Fake berichtjes. Premuim Lid worden is je Geld weggooien !

Datum: 15 december 2009 - 15:54

Geschreven door: John

q-dating.com is 1000 procent zeker fake, ik denk dat die ronny voor q-dating.com werkt!

Datum: 17 december 2009 - 12:55

Geschreven door: peterrpan

q-dating is 100% fake . Ik heb premium genomen en ben mijn geld kwijt. Die Ronny is een leugenaar.

Datum: 19 december 2009 - 19:14

Geschreven door: speedy

oh ja wat ook heel toevallig is als je inlogt dan binnen een seconde krijg je een bericht of een chat aanvraag de meeste keren..wat een teringleiers

Datum: 19 december 2009 - 19:16

Geschreven door: speedy

te mooi om waar te zijn deze site..alleen bloedmooie wijfen kan toch nooit..

Datum: 29 december 2009 - 22:11

Geschreven door: rock

Ben ook mijn geld kwijt, per toeval 2 afgeboekt.
Is dus 2 x mijn geld kwijt.
Als je nog geen lid bent krijg je veel zogenaamde berichtjes van diverse meiden.
eenmaal lid dan krijg je opeens nooit meer berichten.
Ben al bezig met contacten "opgelicht " zoek meer slachtoffers.
Hierbij iemand?

Datum: 30 december 2009 - 16:46

Geschreven door: meratan

indd verschrikkelijk bizar dat zelf als je nog maar net lid bent er al een vrouw is die met je wil chatten( en meer ) ook al heb je nog geen foto erop gezet!!! heb geld gestort spijtig genoeg maar mijn account is voorlopig nog niet geactiveerd! dus moest mijn mening nog veranderen kom ik het zeker nog laten weten! voorlopig voel ik mij al bedrogen! kan hier geen actie tegen ondernomen worden?

Datum: 14 januari 2010 - 7:50

Geschreven door: Johannes

Deze site is een grote oplichtersbende. Als je geen lid bent krijg je "zogenaamde " chatverzoeken en berichtjes, ben je eenmaal lid, dan is het allemaal fake!! Je krijgt nooit contact. Geld kwijt, jammer. Trap hier niet in!!!!!!!! Ronny is inderdaad een leugenaar!

Datum: 17 januari 2010 - 12:06

Geschreven door: Shad3s

Beste mensen, dit is natuurlijk zo fake als wat..Wie zijn geld kwijt is moet gewoon aangifte doen bij de politie. Mailtje naar Radar etc kan ook geen kwaad..EN heb je een handig computer-neefje dan kan je nog altijd de site offline DDoSsen, hehehe..

Datum: 23 januari 2010 - 17:48

Geschreven door: Rock

Misschien weet er iemand een adres?

Datum: 3 februari 2010 - 19:29

Geschreven door: volkert

grotere oplichterij bestaat niet!!

Datum: 6 februari 2010 - 6:00

Geschreven door: Johan

Q-dating........als niet lid krijg je verzoeken. als lid krijg je een verzoek maar die moet direct weg. En verder krijg je reacties, maar als je erop reageert, hoor je nooit meer iets. Ik heb nooit een een op een contact gehad. Hier moet nodig eens naar gekeken worden. Daar gaat je lieve geld.

Datum: 7 februari 2010 - 23:11

Geschreven door: sukkel

Ik ben dus ook genaaid door deze vuile oplichters. Eigenlijk allemaal onze eigen schuld dit kan gewoon niet. Mensen trap er NOOIT in. Als ik een adres heb........

Datum: 12 februari 2010 - 8:07

Geschreven door: Rock

Q dating heeft meerdere fake site's.
Iets andere opzet, maar is ook allemaal belazerij.
Let dus op.. ( vooral de site's voordat je betaald hebt als lidzijnde waar je belangstelling van leden krijgt
.)

Datum: 23 februari 2010 - 20:06

Geschreven door: Piet

Ook ik heb me met mijn domme hoofd aangemeld en besloten te betalen voor 6 maanden. Niet meer terug te draaien natuurlijk. Als ik nu eerst bij google eens reviews had bekeken over de diverse datingsites....... Ach ja ik heb nu toch al betaald, ik zal het eens wat langer blijven proberen, misschien dat er een of twee echte personen opzitten???????

Datum: 24 februari 2010 - 14:22

Geschreven door: benzy

En ze blijven maar volhouden dat ik een zgn free member ben terwijl ik vorige week
99 Euro overmaakte en is ook afgeschreven. Kontaktinfo wordt met xxxxxx xxxxxxx gecensureerd. Dus heeft het zo geen zin en is het zonde van het geld.

Datum: 25 februari 2010 - 19:02

Geschreven door: hans

heren, ik heb mij ook aangemeld op deze site, en alvorens geld te gaan overmaken had ik besloten eerst eens af te wachten wat er precies ging gebeuren.
de eerste dagen word er telkens door een (mooie) dame contact met je gezocht en ze ziet een spannend contact wel zitten. op t eerste gezicht is dat natuurlijk sowieso al te mooi om waar te zijn. na enkele dagen worden de berichten brutaler. de dames willen sex met je (raar want ze hebben me niet eens gezien) ook krijg je altijd zogenaamde reacties uit je buurt. kijk van dit soort dingen word ik best achterdochtig. voor diegene die ooit zich gaan inlaten met relatiesites heren, en dames ik zeg u als het te mooi is om waar te zijn dan is het helaas echt te mooi en is het dus niet waar. een makkelijk foefje om erachter te komen of alles wel of niet echt is, is onder andere de mails goed te lezen. kijk elk bericht dat ik gestuurd kreeg, was correct gespelt de zinsopbouw was bij alle mails hetzelfde. zelfs mijn naam met bijbehorende cijfers werd telkens precies goed geschreven. hallo wie een brief schrijft gaat me toch geen hans1234 noemen maar noemt me toch hans. kortom als je op de kleine dingen let en geduld hebt kun je je veel geld besparen.

Datum: 26 februari 2010 - 13:01

Geschreven door: michelleke

hey mensen ik heb me laten inschrijven dat ik echt dacht dat het een eerlijk site is ma blijbaar heb ik mij laten vangen er door

Datum: 2 maart 2010 - 11:59

Geschreven door: [email protected]

Site is inderdaad een en al nep daar we het over eens. Ook ik ben er dus ingetrapt.
Vraag wat kan er aan gedaan worden. Zoeden we ons hier dan ook op kunnen focussen.

Wat kan iedereen voor zichzelf doen om geld terug te krijgen.
Wat kan er gezamenlijk gedaan worden om geld terug te krijgen.
wat kan er gedaan worden om deze site weg te krijgen /

Ben benieuwd naar jullie reacties en wellicht briljante ideeen

Datum: 3 maart 2010 - 15:41

Geschreven door: elsen roger

Heb mij ingeschreven bij Q-dating denkende hier iets te kunnen beleven, maar heb ik mij vergist. heb me laten vangen en zo maar eventjes 199 euro betaald voor een jaar. zoals ik ook las, krijg je direkt tientallen verschillende vrouwen die seks met je willen, zonder je te zien. wanneer je reageert, krijg je geen enkel antwoord terug. 1 maal kreeg ik een bericht, en een uitnodiging om verder te gaan met chatten, dat ging sneller, maar wanneer ik bij afspraak datum en uur vroeg wat de chat ineens gedaan, en kreeg ik een normale mail, dat ik te laat was, en al een ander afspraak had. en dit alles op nog geen 5 minuten. spijt voor mijn geld. maar lieve mensen steek geen geld in dit circus, want je word zowizo bedrogen.

Datum: 10 maart 2010 - 0:31

Geschreven door: Jaron

Ja ik kwam op deze site terecht en heb me aangemeld. Een aantal dagen zag ik dat ik wel 10 mailtjes had. En allemaal gewillige vrouwen, en zeggen van ja je profiel was geweldig daarom moest ik efe een mailtje naar je sturen..lol heb er niks op staan maar goed. Kan me voorstellen dat mensen er in trappen. Zou het miss doen als het voor 1 maand is. Vind dat 3 maanden 99 euro ook erg duur. Het zou natuurlijk leuk zijn dit maar je kan beter naar Amsterdam gaan voor dat geld. Dus mensen niet doen ondanks de verleiding.

Datum: 10 maart 2010 - 1:42

Geschreven door: Nige (UK)

Q-Dating is a big con trick. I paid by paypal who dont guarantee the payment. I have taken this up with the UK financial authorities. The company it is registered to does exist but under a different purpose so the site is fake and runs under the rules of Hong Kong. Then despite cancelling they took a second lot of money. Some of the profiles list themselvs as living on industrial estates !! Ohers all have a tiny village as their address. I dont think so !! Spread the word. Q-Dating is a con trick .

Datum: 11 maart 2010 - 2:11

Geschreven door: jp

en ja ook ik ben er in getrapt, heb nog geprobeerd mijn geld terug te krijgen maar geen resultaat. nu ga ik maar een beetje pesten op q-dating.com dan heb ik nog een beetje waar voor mijn geld! ik heb het idee en weet het eigenlijk bijna wel zeker dat op al die site's de vrouwen die er op staan op de een of andere manier in contact staan met deze site's (ervoor werken). voor mij nooit meer, ik geef mijn geld nog liever uit aan een tippelaaster, dan heb ik nog war voor mijn geld!!! m.v.g. jp

Datum: 22 maart 2010 - 22:20

Geschreven door: Q-dater

Ook ik ben hier ingetrapt. Je zult als je ingeschreven bent elke dag een Match krijgen, maar als je een reactie stuurt naar diegene krijg je geen reactie. Verder zal het gebeuren dat je lastig gevallen wordt door iemand die met je wil chatten. Best aardig, maar lijkt mij dat het om een script gaat, dat automatisch dat soort dingen doet als je de website bezoekt. Ik heb inmiddels al aardig wat berichtjes verstuurd naar Dames die er op staan, maar tot heden geen bericht gehad. Er stonden trouwens aardig wat mensen op die uit m'n omgeving kwamen. Ik kreeg ook een paar mailtjes waarbij stond dat men geinteresseerd in mij was, tsja heb een bericht terug gestuurd maar geen reactie. Verder is de website op zich knullig in elkaar gezet.









Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review